Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La petrecerea de lansare din seara aceasta va mixa un DJ celebru Marttinez Beach, cea mai nouă destinaţie de distracţie în Mamaia Nord

ro

21 Jun, 2013 00:00 1886 Marime text
Compania care deţine lanţul de restaurante La Mama şi cafenele Cafepedia lansează în seara aceasta un proiect mixt în Mamaia Nord, zona de cluburi. Proiectul constă într-o plajă cu lounge - Marttinez Beach - şi un nou restaurant La Mama, de 500 de locuri.
Marttinez Beach este cea mai nouă destinaţie de vară din Mamaia Nord. În inima distracţiei, turistul din Mamaia este aşteptat pe o plajă cu suprafaţa de circa 2.400 mp, amenajată cu peste 200 de locuri şi beach bar şi un lounge cu servicii de înaltă calitate, unde bunul gust, cocktailurile delicioase, muzica şi inovaţia se îmbină, promiţând momente de neuitat. Lounge-ul este deschis pe trei laturi şi are o capacitate de 250 de locuri la mese. Marttinez Beach va oferi clienţilor preparate cu specific internaţional, precum şi multe concerte şi evenimente surpriză. Aici poţi experimenta Full Moon Party, seri de saxofon şi trompetă live, cocktail buckets, lansări de lampioane şi multe, multe alte noutăţi. Compania continuă implementarea de soluţii inovative, lansând aplicaţia pentru Smartphone „Marttinez Beach”, care va permite, prin serviciul Fast Order, să comanzi direct pe şezlong băutura preferată.
Proiectul se adresează unui public ţintă tânăr, care doreşte să petreacă un timp de calitate, atât în restaurant, cât şi în lounge sau pe plajă, în cea mai în vogă staţiune de pe litoralul românesc, Mamaia. Marttinez Beach se lansează azi, începând cu ora 21.00, printr-o petrecere la care va mixa celebrul DJ Carlos Campos, supranumit Legenda Latină, DJ Permanent al Barrio Latino din Paris, omul din spatele compilaţiilor de succes Buddha Bar Nirvana Lounge, Opium Miami, Reggaeton on fire şi Barrio Latino.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii