Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La iniţiativa primarului Vasile Delicoti Iepuraşul a venit la Poarta Albă al cincilea an consecutiv

ro

11 Apr, 2012 02:13 1454 Marime text
Poarta_Alba_Vasile_Delicoti_02.jpgPrimăria Poarta Albă întâmpină sărbătorile pascale cu aceeaşi grijă pentru localnici pe care a demonstrat-o în ultimii aproape patru ani. Şi aceasta se întâmplă datorită primarului în funcţie, Vasile Delicoti.

Şeful autorităţii locale din Poarta Albă şi-a îndreptat atenţia către persoanele fără posibilităţi financiare încă din anul 2007, de pe vremea când nu era primar.

Împărţirea pachetelor şi a cadourilor în pragul sărbătorilor pascale, precum şi de Crăciun a devenit o tradiţie la Poarta Albă. Săptămâna trecută, primarul a fost în mijlocul elevilor pentru a le împărţi darurile constând în dulciuri şi răcoritoare. Şeful autorităţii locale a profitat de moment pentru a le ura copiilor şi elevilor spor la învăţătura şi pentru a-i sfătui să nu renunţe la studii. 750 de prichindei şi elevi din mediul preşcolar, primar şi gimnazial au primit cadouri de la Iepuraş prin intermediul şefului autorităţii locale. Săptămâna Mare a debutat, aşa cum s-au obişnuit localnicii de la Poarta Albă, cu o acţiune umanitară. Peste 800 de bătrâni au fost invitaţi la Primărie pentru a-şi ridica pachetele cu produse alimentare precum făină, ulei, zahăr şi un pui. „De doi ani de zile pensionarii sau aparţinătorii acestora vin şi ridică pachetele de la Primărie. Am luat această decizie ţinând cont de experienţa anilor trecuţi, când băteam din poartă în poartă şi nu-i găseam pe beneficiari acasă să le oferim alimentele", a precizat Vasile Delicoti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii