Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"La Han-Lep" va investi în Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

ro

17 Jun, 2016 01:29 2479 Marime text
Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa a solicitat un certificat de urbanism pentru La Han-Lep SRL, cu sediul în bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 1, Constanța. Este vorba despre acea parte a clădirii unde funcționa pe vremuri fosta discotecă din Casa de Cultură, plus un fost cerc foto, care oricum nu mai exista. Astfel, s-a cerut certificat pentru ”amenajări interioare, creare acces exterior, schimbare de destinație din sală de jocuri, cerc foto în alimentație publică tip restaurant-club și din sală de reuniuni, bufet, în loc de joacă pentru copii”.
 
Practic, ”va fi înființat un pub și un loc de joacă pentru copii”, după cum ne-a spus directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu. El spune că avea nevoie de investitori pentru repararea acoperișului Casei de Cultură. În plus, locațiile respective trebuiau valorificate.
 
Oportunitatea modificării reglemantărilor urbanistice poate fi studiată printr-un plan urbanistic zonal elaborat în condiţiile art. 32 din Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul cu modificările şi completările ulterioare.
 
SC La Han-Lep SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Celulozei nr. 2, cam.4. Firma a fost înființată la sfârșitul anului 2015, are un capital social de 210 lei și un obiect de activitate bazat pe ”restaurante”.
 
Asociatul unic este Nicolescu Liviu, care îndeplinește și funcția de administrator. În 5 februarie 2016, asociați în firmă erau Liliana Cotruţă și Liviu Nicolescu, iar administratorul societății era Liliana Cotruţă.
 
Liviu Nicolescu nu mai figurează în nicio altă firmă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii