Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţa va scoate din conturi peste 100.000 de lei pentru renovarea sediului (document)

ro

27 Aug, 2016 00:00 2023 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa a anunţat organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice în vederea atribuirii contractului „Lucrări finisaje interioare şi exterioare - sediul Inspectoratului Școlar Constanţa”.
 
Conform anunţului de participare, publicat pe SEAP, obiectul contractului îl reprezintă „Lucrări de reparaţii generale şi de renovare”. Valoarea estimată, fără TVA, a contractului este de 149.231 de lei.

Firmele interesate pot depune ofertele de participare până pe 1 septembrie. Atribuirea contractului se va face în baza criteriului „preţul cel mai scăzut”. Perioada de valabilitate a ofertei este de 90 de zile.
 
Ofertanţii trebuie să respecte următoarele condiţii: să aibă capacitatea profesională de a executa lucrările de finisaje interioare şi exterioare, să deţină certificat constatator din care să rezulte că obiectul lor de activitate include lucrările ce fac obiectul achiziţiei şi să prezinte fişa de informaţii generale care să conţină datele de identificare ale societăţii.
 
Reamintim că Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa a mai organizat, anterior, o licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii de estimare lucrări publice”, în valoare de 1.000 de lei, însă deocamdată nu a anunţat câştigătorul.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această procedură publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii