Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţa are nevoie de echipamente şi produse software (document)

ro

29 Nov, 2016 00:00 2054 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa caută o societate comercială care să îi furnizeze echipamente şi produse software. Astfel, ISJ Constanţa are nevoie de computere portabile, copiator, video-proiector şi imprimante multifuncţionale, pentru care va achita cel mult 79.584 de lei, fără TVA.
 
Conform contractului, firma care va fi desemnată câştigătoare va trebui, pe lângă livrarea acestor produse, să le instaleze la sediul ISJ Constanţa în termen de maximum opt zile de la data comenzii ferme în SEAP. „În cazul în care produsele nu corespund ofertei acceptate de achizitor sau nu sunt însoţite de documentele de garanţie, calitate, conformitate, după caz, acestea vor fi returnate, pe seama furnizorului“, se menţionează în anunţul postat pe licitatiapublica.ro. Plata se va face cu ordin de plată, în maximum 30 de zile de la emiterea facturii, după recepţia produselor la sediul achizitorului.
 
Agenţii economici interesaţi de acest contract au posibilitatea de a transmite ofertele până în data de 6 decembrie anul curent, pe adresa de email a achizitorului, tehnic.isj@isjcta.ro, sau la Registratura Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, de luni până joi, între orele 8.00 şi 16.00, iar vineri, între orele 8.00 şi 14.00. De asemenea, operatorii economici interesaţi pot solicita caietul de sarcini de la sediul ISJ Constanţa sau pe email.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii