Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Barbu şi Gheorghe Valentin Ionescu se apucă de catering

ro

15 Nov, 2010 02:38 4118 Marime text
cap_04.jpgAnul trecut, SPITVBL s-a mutat cu chirie într-o clădire care aparţine societăţii Follow Me

Adunarea generală a acţionarilor societăţii Follow Me SRL a hotărât, în şedinţa care a avut loc pe 25 octombrie a.c., să completeze obiectul de activitate.

Alina-Elena şi Ionuţ Barbu, alături de Sisteme Internaţionale de Afaceri SA Bucureşti au decis să adauge pe lista obiectelor de activitate CAEN 5621 - activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente şi CAEN 5629 - alte servicii de alimentaţie. Ionuţ Barbu spune că deocamdată schimbarea nu va avea niciun efect şi că planul este o dezvoltare a afacerii. „Noi deţinem restaurantul Kaiak din Mamaia şi avem o infrastructură pe care dorim să o valorificăm. În ceea ce priveşte activitatea de catering, acesta este un plan de viitor", a declarat Barbu. SC Follow Me SRL este cunoscută mai ales datorită implicării sale într-o altă afacere. În SC Power Marine SRL, firmă care organiza cursa de bărci de pe lacul Siutghiol, Follow Me a fost unul dintre parteneri. Cu Ionuţ şi Alina Elena Barbu - asociaţi persoane fizice şi SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA - asociat persoană juridică, firma poartă pecetea lui Valentin-Gheorghe Ionescu, afacerist bucureştean şi inculpat în dosarul retrocedărilor alături de nimeni alţii decât Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Adică finanţatorii, prin instituţiile pe care le conduc, ai cursei Class One Romanian Grand Prix.

Follow me la SPIT

Prin aceeaşi firmă SIA SA, Ionescu a concesionat Portul Turistic Tomis, unde intenţionează să dezvolte Marina Tomis. Valentin-Gheorghe Ionescu este inculpat în dosarul retrocedărilor, prin firma sa Habitat şi Ambient SA, la capitolul cesionari cumpărători de drepturi succesorale, „pentru complicitate la infracţiuni asimilate şi în legătură directă cu infracţiuni de corupţie". Din câte se aude, afaceristul bucureştean a fost coleg de Institut de Marină cu edilul Constanţei. Numele lui Ionescu apare în SC Euro Antreprenor SRL, Jacobs, Hendrix & Partners SRL, Societatea Naţională de Distribuţie SA, Dusep SA, Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Compania de Tutun şi Ziare SA, Habitat şi Ambient SA, Rezident Com SA. Ionuţ Barbu este şi partener de afaceri cu Emilian (Elan) Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu şi, de asemenea, prieten şi co-pasionat de maşini de epocă al lui Radu Mazăre. Un fapt demn de menţionat este că anul trecut Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local s-a mutat cu chirie într-o clădire de pe strada Sulmonei nr. 22 care aparţine societăţii Follow Me.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii