Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionescom Colect SRL, în insolvenţă Inspectorii Antifraudă au calculat un prejudiciu de peste un milion de lei

ro

11 Sep, 2015 00:00 3682 Marime text
Societatea Ionescom Colect SRL este în insolvenţă, iar lichidatorul judiciar este AS Insolv SPRL. Acesta a depus un raport privind descrierea modului de îndeplinire a atribuţiilor. Potrivit raportului publicat, creditorii sunt Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi SC Ionescom Colect SRL.
 

În cadrul îndeplinirii atribuţiilor stabilite de procedura insolvenţei, lichidatorul judiciar a formulat acţiuni de recuperare a creanţelor datorate societăţii debitoare. Acţiunile întreprinse de lichidatorul judiciar au fost respinse de instanţele judecătoreşti, întrucât documentele care au stat la baza acestora au fost considerate insuficiente şi neconcludente.
 
Inspectorii Antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Direcţia Generală Antifraudă Fiscală au efectuat un control operativ la societatea debitoare. Controlul a avut ca obiectiv verificarea tranzacţiilor comerciale desfăşurate de către debitoare cu diverşi operatori economici. În data de 18 mai, actele societăţii Ionescom Colect SRL au fost sigilate de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. În urma controlului efectuat, inspectorii Antifraudă au calculat un prejudiciu în cuantum de 1.426.659 de lei.
 
Considerând că este oportună continuarea acţiunilor de recuperare a creanţelor, creditorul majoritar a solicitat actualizarea creanţei şi înscrierea în tabelul creditorilor a sumei de 1.426.659 de lei constatate prin procesul-verbal întocmit de Direcţia Regională Antifraudă 2 Constanţa. Au fost adresate solicitări judecătorului sindic cu privire la încuviinţarea raportului şi la stabilirea unui nou termen de judecată în această procedură.

Despre Ionescom Colect SRL

Ionescom Colect SRL este o firmă înfiinţată în anul 2005, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada George Enescu numărul 50, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al deşeurilor şi resturilor“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 10 septembrie 2015, capitalul social subscris este de 200 de lei, iar asociaţi în firmă sunt Paul Norocel Ionescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Robert Cosmin Gheocanu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. AS Insolv SPRL are calitatea de lichidator judiciar. Paul Norocel Ionescu nu mai este asociat în nicio altă firmă, în schimb, Robert Cosmin Gheocanu mai figurează în Ghedo Finconsult SRL (radiată) şi în Gheocont SRL. Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 69.005.079 de lei, un profit de 95.944 de lei şi nouă salariaţi.
 
Sursa foto: paginadebanci.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii