Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis în localitatea Mihail Kogălniceanu Vizită pentru evaluarea poliției aeriene de la Marea Neagră

ro

11 Jul, 2017 15:04 2320 Marime text
Președintele Klaus Iohannis va vizita Centrul administrativ "Mihail Kogălniceanu" din Constanța, unde se va întâlni cu președintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pavel.

"Joi, domnul președinte Klaus Iohannis va vizita Centrul administrativ „Mihail Kogălniceanu“, din județul Constanța, ocazie cu care va avea o întrevedere cu președintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pavel. Tot cu această ocazie, președintele României se va întâlni cu piloții români și britanici aflați în acea zonă pentru a se asigura de buna desfășurare a misiunii de poliție aeriană întărită", a declarat purtătorul de cuvânt al șefului statului.


Până la sfâșitul lunii august, în zona teritoriului României se află patru avioane Eurofighter Typhoon și 150 de piloți și personal tehnic care asigură buna desfășurare a misiunii de poliție aeriană în zona de sud a Flancului Estic al NATO.

De asemenea, sâmbătă, președintele va participa la Poligonul Cincu din județul Brașov, la „Saber Guardian 2017“.

"Sâmbătă, 15 iulie, președintele va participa la Poligonul Cincu din județul Brașov, începând cu ora 11,00, la exercițiul multinațional militar întrunit cu trupe în teren și trageri de luptă 'Saber Guardian 2017'", a menționat purtătorul de cuvânt.


„Saber Guardian 2017“ este un complex de exerciții militare multinaționale anuale care se derulează în România, Ungaria și Bulgaria
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii