Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic de Electronică şi Telecomunicaţii Constanţa (documente)

ro

06 Jul, 2016 00:00 2641 Marime text
 

După ce Primăria Constanţa a anunţat că va reabilita şi moderniza două unităţi de învăţământ - Şcoala Gimnazial „Ion Minulescu“ şi Şcoala Gimnazială „Remus Opreanu“ -, iată că a venit şi rândul Liceului Tehnologic de Electronică şi Telecomunicaţii, cunoscut de constănţeni ca liceul TELECOM.
 
Astfel, Liceul Tehnologic de Electronică şi Telecomunicaţii Constanţa va beneficia de investiţii pentru reabilitare, modernizare şi dotare. În acest sens, Primăria municipiului Constanţa anunţă organizarea a trei proceduri publice pentru atribuirea contractelor ce vizează reabilitarea unităţii de învăţământ. Lucrările constau în elaborarea unui audit energetic, a unui studiu de teren (studiu geotehnic), dar va fi realizată şi o expertiză tehnică.
 
Prima licitaţie este organizată pentru atribuirea contractului cu privire la „Elaborare audit energetic aferent obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Constanţa»“. Cea de-a doua licitaţie se realizează în vederea atribuirii contractului „Elaborare expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Constanţa»“. A treia licitaţie are ca miză un contract ce prevede „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea si dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Constanţa»“.
 
Societăţile interesate de aceste contracte pot depune ofertele de participare la licitaţie până pe data de 11 iulie, urmând ca acestea să fie consultate până pe data de 13 iulie. Persoanele sau organizaţiile interesate pot transmite oferta de preţ, în vederea determinării valorii estimate a serviciului, la adresa de e-mail valentina.muresan@primaria-constanta.ro. Totodată, pentru a obţine mai multe date, cei interesaţi pot efectua vizite în teren la adresa unităţii de învăţământ: bulevardul Al. Lăpuşneanu nr. 15, Constanţa.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţurile de participare la cele trei licitaţii organizate de Primăria Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii