Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de jumătate de milion de lei din fonduri proprii Conductă din anii ’50, înlocuită de SC RAJA SA (galerie foto)

ro

03 Dec, 2014 00:00 1362 Marime text


RAJA SA Constanţa a dat, ieri, startul unei ample lucrări de reabilitare în cartierul Coiciu.


Decizia regiei de apă vine după ce s-a constatat că, în ultima perioadă, au fost mai multe avarii în zonă, cauzate parţial de vechimea conductei. „Este vorba despre o conductă de alimentare cu apă ce are o vechime de peste 60 de ani, de aceea SC RAJA SA a luat decizia înlocuirii ei pe o lungime de aproximativ 200 de metri. Aceasta face parte dintr-un segment al unei conducte de 900 de metri care alimenta întreg cartierul constănțean Coiciu“, a precizat purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea.

Lucrarea a fost demarată ieri, iar compania de apă dă asigurări că nu vor fi afectaţi consumatorii din zona deservită de conducta ce va fi înlocuită. „Investiţia se ridică la suma de 500.000 de lei şi va fi asigurată din fonduri proprii“, au precizat reprezentanţii RAJA. „Singura oprire a apei va fi în momentul în care magistrala va fi racordată la sistemul central, dar această situaţie va persista doar câteva ore, iar consumatorii afectaţi vor fi anunţaţi din timp“, a completat purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA. Reprezentanții companiei de apă spun că lucrarea presupune și instalarea unor vane, astfel încât sectorizarea conductei va permite intervenția pe o porțiune mică atunci când vor apărea avarii pe viitor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii