Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa „PNL va avea city manager la Constanţa, vicepreşedinte la judeţ şi 35 de primari"

ro

07 Jun, 2012 03:23 2510 Marime text
interviu_online_Gheorghe_Dragomir_2.jpg„USL este doar o alianţă politică având obiective politice clare, nu este chiar o fraternizare. Dacă am fi gândit prin prisma propriei organizaţii, ne-am fi dorit candidaţi proprii la nivelul fiecărei localităţi. În privinţa numirilor făcute sau care vor avea loc la nivelul instituţiilor deconcentrate, toate acestea sunt provizorii. Totul este până în decembrie provizoriu. Şi prefectul şi subprefecţii"

„Nu susţin schimbarea unor profesionişti pe criterii politice"

Efectele insistenţei cu care guvernarea PDL a urmărit între 2009 şi 2010 să-şi impună clientela în posturile de conducere din administraţie au putut fi simţite concret în bugetele instituţiilor în cauză. Gheorghe Dragomir spune că PNL Constanţa nu va susţine încălcarea legii: „Dacă au fost numiţi doar pentru faptul că aparţin unui partid politic, cred că trebuie făcută o evaluare, dacă au probleme de comportament, dacă au probleme de activitate. Din ce ştiu Ministerul Transporturilor şi cel al Economiei au cerut ca oamenii din subordine să fie evaluaţi corespunzător, vorbesc şi de foştii şi de actuali directori".

„Subprefectul UDTTMR este cel de-al doilea post creat la Constanţa"

USL Constanţa nu a făcut acum excepţie de la regulă şi schimbă oamenii cu carnet de PDL cu propria clientelă politică. La Constanţa a fost creat în structura Prefecturii chiar şi un al doilea post de subprefect: „În privinţa subprefectului de Constanţa, în negocierea cu minorităţile s-au făcut negocieri şi practic din câte cunosc eu, postul UDTTMR este cel de-al doilea post de subprefect la Constanţa. Totul este până în decembrie provizoriu. Şi prefectul şi subprefecţii sunt provizorii", a precizat Dragromir.

Unde câştigă PNL alegerile în judeţ?!

„Cristian Radu va fi primarul Mangaliei şi fără discuţie ni-l asumăm. Din 41 de localităţi unde avem candidaţi PNL, în 35 cred că vom câştiga. Nu avem şanse la Dobromir, Dumbrăveni, Agigea, Peştera şi Rasova. Mai avem emoţii la Castelu şi Poarta Albă. În restul localităţilor postul de primar se joacă: la 23 August, Adamclisi, Albeşti, Băneasa, Cernavodă, Cogealac, Comana, Corbu, Costineşti, Deleni, Fântanele, Limanu vom câştiga clar, la Grădina şi la Hârşova sunt şanse egale pentru candidaţii USL, la Istria, şi Mangalia avem prima şansă, la Medgidia nu avem emoţii, pot spune că vom învinge şi la Mereni, Mihail Kogălniceanu şi Ovidiu, la Mircea Voda vom câştiga cu sprijinul Partidei Rromilor, Murtfatlar va fi câştigat de PNL la Năvodari, conform spusele staff-ului candidatului vom câştiga, Negru Vodă este surpriza mea plăcută, acolo avem un candidat care şi-a făcut o campanie foarte bună, la Nicolae Bălcescu şi Oltina putem spune de pe acum că avem primari, la Pecineaga lupta va fi destul de grea, credem noi că avem prima şansă. La fel şi la Săcele, Seimeni şi Techirghiol. La Topalu avem un candidat tânăr care credem noi că va confirma. Valu lui Traian va avea de asemenea primar liberal", a precizat Gheorghe Dragomir la Interviu Online.

„Ce vor primi liberalii de la administraţia Mazăre- Constantinescu, după alegeri?"

„La primăria Constanţa este posibil să optăm pentru funcţia de city manager şi vom opta pentru un tânăr. La Consiliul Judeţean, putem avea un vicepreşedinte conform protocolului USL. Dacă nu se va respecta, ne vom adresa conducerii USL de la Bucureşti", a mai spus Dragomir.

Interviul integral îl puteţi citi aici: //www.ziuaconstanta.ro/rubrici/interviu-online/interviu-online-cu-deputatul-gheorghe-dragomir-presedintele-pnl-constanta-tema-este-ce-vor-primi-liberalii-de-la-administratia-mazare-constantinescu-dupa-alegeri-96101.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BEN 07 Jun, 2012 06:38 Domnul Dragomir a inceput sa viseze.Domnia sa este finantist si ar trebui sa fie un pic mai realist.Nu credem ca PNL va lua mai mult de 20 de primarii,incluzand aici si pe cele unde candideaza fosti pdl-isti(Valu Traian,Costinesti,23 August,Nicolae Balcescu).PNL vrea post de vicepresedinte la judet,ar trebui sa observe ca din cele 30 de locuri eligibile ale USL,liberalii au cam 6-7 ceea ce inseamna ca Nicusor poate alege vicepresedintii fara voturile consilierilor liberali.La municipiu ar fi o gluma sa ne imaginam ca Mazare va lasa pe un altul sa conduca adminstratia locala,fie el un city manager.Si la municipiu,unde USL va lua cam 22 de mandate,se pot alege viceprimarii fara votul PNL.