Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență a polițiștilor în zona ICIL din Constanța. Ce s-a întâmplat (galerie foto+video)

ro

02 Mar, 2020 20:34 14658 Marime text

Mai multe echipaje de poliție se află în zona ICIL din Constanța. 

La fața locului se mai află și un echipaj SMURD. 

Din primele informații, ar fi vorba despre o înjunghiere. Victima a fost transportată la spital. S-au găsit pete de sânge din zona Spitalului de Boli Infecțioase și până în zona ICIL.

Potrivit surselor noastre, este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, cu antecedente. Acesta a comis o tâlhărie în anul 2007, și un act de violență în anul 2019. Este un consumator de etnobotanice, și a fost înjunghiat în spate de 6-7 ori. 

La fața locului, a fost direcționată și s-a deplasat de urgență o ambulanță terapie intensiva mobila SMURD C. Aceasta a preluat un bărbat de aproximativ 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui, l-a transportat la spital conștient, a transmis Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Oficial de la IPJ Constanța

În această seară am fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în fața unui hipermarket din municipiul Constanța s-ar afla o persoană înjunghiată. Colegii mei au ajuns la fața locului și încă desfășoară cercetare la fața locului. Ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 26 ani . Colegii mei încearcă să adune informații, să vadă dacă există camere de supraveghere în zonă. Se fac toate demersurile pentru tragerea la răspundere a autorului. Victima a fost transportată la spital, iar starea acesteia este destul de delicată, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii