Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intenţiile imobiliare ale medicului dermatolog Tudorel Poalelungi, pe masa discuţiilor în Consiliul Local Municipal

ro

26 Jul, 2016 00:00 5713 Marime text

 
În urmă cu un an, mediul dermatolog din Constanţa, Tudorel Poalelungi, începea demersurile pentru a putea construi un imobil cu etaj şi mansardă pe strada Făgetului la numărul 64.  Constănţenii au fost invitaţi să participe la dezbaterea publică organizată la sediul Primăriei municipiului Constanţa având ca subiect eliberarea Planului Urbanistic Zonal pentru „Zona delimitată de strada Făgetului, strada Chiliei, strada Aviator Romeo Popescu şi strada Garabet Ibrăileanu", conform Avizului de Oportunitate nr. 67023/14.05.2015. Mai exact, investiţia sa viza un teren pe strada Făgetului, pentru care intenţiona să crească procentul de ocupare - de la 35 la 75% - şi coeficientul de utilizare - de la 1,1 la 1,62. Acesta vrea să ridice o clădire P+1E+M, după demolarea construcţiilor existente pe terenul său, şi o anexă în faţa casei, cu destinaţia „cabinete medicale“.



Nimeni nu s-a arătat deranjat de apariţia construcţiei. Necesitatea PUZ-ului a reieşit din aceea că suprafaţa destinată cabinetelor medicale ar fi mai mare de 25% suprafaţa cosntruită, iar POT-ul solicitat ar depăşi 45%, aşa cum sunt limitele maxime prevăzute în PUG. După un an de la demararea demersurilor, PUZ-ul propus de Tudorel Poalelungi se va afla pe masa consilierilor Locali Municipali, care vor aproba în şedinţa de vineri acest document, astfel că medicul îşi va putea vedea în continuare de investiţia sa.
 
Contactat telefonic, reputatul medic dermatolog constănţean declara în urmă cu un an că investiţia este de natură privată: „Este o construcţie privată pe care o voi realiza împreună cu familia mea“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii