Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire la nivel înalt Preşedintele CCINA, Mihai Daraban, în vizită de lucru în Republica Moldova

ro

28 Nov, 2011 01:00 1753 Marime text
CCINA-MihaiDarabansiMarianLupu.jpgMesajul preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură a fost acela de a solicita domenii clare de interes către care ar trebui să vina investitorii din România

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, Mihai Daraban, a vizitat, în perioada 21-23 noiembrie, Republica Moldova.

Călătoria a avut scop de informare, iar Daraban a reprezentat România şi în calitatea sa de vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Naţionale. Cu această ocazie, preşedintele CCINA a fost primit de preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, şi de fostul prim-ministru din anii 2001 - 2008, Vasile Tarlev, preşedinte al Congresului Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova. Nu în ultimul rând, Mihai Daraban a avut discuţii, la cel mai înalt nivel, la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Mesajul preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură a fost acela de a solicita domenii clare de interes către care ar trebui să vina investitorii din România. Marian Lupu, preşedintele interimar al Republicii Moldova l-a asigurat pe Daraban de toată disponibilitatea preşedinţiei şi Guvernului Republicii Moldova de a sprijini orice întreprinzător român care va găsi oportun să investească în Republica Moldova.

Cu această ocazie, Mihai Daraban a transmis şi salutul lui Mihail M. Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, preşedintelui Marian Lupu, precum şi celorlalţi factori de decizie cu care a avut întâlniri cu ocazia vizitei sale în Republica Moldova.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii