Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incuscrire politica Minca-Ghervasuc-Stan

ro

13 Oct, 2007 00:00 3178 Marime text
1192214176.jpg

La nunta conservatorilor Liliana Ghervasuc si Ion Minca va participa si seful pe linie de partid, Dan Voiculescu * In ciuda faptului ca nasa cuplului, Linica Stan este social democrata, mirii sustin ca politica nu poate influenta relatiile inter-umane

Casatoria dintre sefa Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc si conservatorul mangaliot Ion Minca a creat valuri inca din primul moment in care a fost anuntata. Cuplul, trecut de prima tinerete, pare sa-si fi gasit fericirea, in ciuda distantei Bucuresti-Mangalia, care-i desparte pe cei doi amorezi. Fericitul eveniment va avea loc pe 20 septembrie, iar masa si dansul se vor tine la restaurantul mirelui, Paradiso. Cununia civila este programata pentru ora 17.00, la Primaria Mangalia, iar cea religioasa la Biserica "Sf. Mina" din aceeasi localitate. Nasii cuplului vor fi familia Linica si Aurel Stan, vechi prieteni de familie, dupa cum a declarat Ion Minca. Viitoarea mireasa pare foarte incantata de eveniment, in ciuda faptului ca nu si-a gasit un material pe placul sau, pentru confectionarea rochiei. "Am vrut sa-mi fac rochia, insa nu a fost chip sa-mi gasesc material care sa-mi placa. Asa ca am gasit una gata facuta, la Agnes Toma. Nu va fi alba, ci ivoire", explica viitoarea doamna Minca. Despre nasi, sefa Loteriei spune ca sunt prieteni vechi ai sotului si ca se intelege foarte bine cu ei. In legatura cu eventualele dispute pe motive politice, nasa Linica Stan fiind social democrata, iar tanarul cuplu este conservator, Liliana Ghervasuc spune ca astfel de probleme nu se pot ivi pentru ca "suntem oameni si avem sentimente si respect unii fata de ceilalti". Cat despre relatia la distanti pe care o are cu viitorul sot, sefa Loteriei Romane spune ca cel putin in urmatoarea perioada nimic nu se va schimba.

Naveta... din dragoste

Chiar daca zvonurile spun ca Liliana l-a cam pus pe iubitul sau Ion sa-si lase afacerile de la mal de mare si sa o urmeze in Capitala, cei doi neaga acest lucru. "Vom face naveta in week-end. Nu ne vom schimba vietile pentru ca ne casatorim", sustine Ghervasuc. Pe de alta parte, viitorul mire si-a inceput conversatia despre nunta cu o gluma. "Nu ma mai insor, m-am razgandit", s-a amuzat Ion Minca. Apoi, redevenind serios, a povestit cum intalnirea cu Liliana a insemnat o adevarata minune in viata sa, care a intervenit intr-un moment foarte dificil. "In urma cu trei ani am avut un accident de masina. Am stat trei luni in spital atunci si nu mi se mai dadeau sanse sa pot merge. Pe Liliana am cunoscut-o anul trecut de ziua mea. Atunci este si ziua unui extraordinar de bun prieten de-al meu, colonelul Ioan Sarbu, comandantul Spitalului Militar Central. Ne-am facut ziua impreuna, la Intercontinental si acolo, la o masa, am vazut-o pe ea. Am invitat-o la dans si de atunci am ramas impreuna", povesteste, foarte emotionat Minca, care zilele acestea se afla in vizita la aleasa inimii sale, in Bucuresti. Vrajit parca de sefa Loteriei, viitorul ginerica spune ca "daca o sa o cunosti pe Liliana ai sa vezi ca nu ai cum sa nu te indragostesti de ea". Nunta este programata pe 20 septembrie, la cateva zile dupa ce vor sarbatori un an de relatie. "Nu puteam sa facem nunta ca tiganii, miercuri, pe 17. asa ca o facem pe 20. In proportie de 80% am terminat pregatirile. Am cheltuit pana acum cam 35 de mii de euro si, poate, pana la final vom ajunge la 50 de mii. Avem invitati multi. Liliana si-a invitat colegii de la Bucuresti, senatori si deputati, dar si pe Dan Voiculescu. Eu mi-am chemat prietenii de suflet, fie ei oameni importanti sau nu", spune conservatorul mangaliot. Despre cei care ii vor nasi, Minca povesteste ca ii sunt prieteni de mai bine de 20 de ani si ca, pe langa asta, ii sunt si vecini. La fel ca si viitoarea sotie, el spune ca politica nu are loc in relatiile dintre nasi si fini. "Eu nu am plecat de la PRM si am venit la PC pentru Liliana, spre exemplu. Nu are nici o legatura ca nasa este membra PSD". Insa, umbla vorba ca la mijloc ar fi si un anume interes politic, mai ales din partea viitorului mire, pentru ca Liliana Ghervasuc are o pozitie foarte buna in Partidul Conservator, dar si foarte multe relatii, care l-ar ajuta sa evolueze in ierarhia politica. Insa, la toate acestea Minca raspunde cu umor. "Ganditi-va ca diferenta dintre noi este de 14 ani. Ea are 39 de ani, o functie foarte buna, prieteni multi si este o persoana extraordinara. Este, totusi, tanara. Iar eu, am problemele de sanatate pe care le am. Cine si de ce credeti ca are de castigat?", spune Ion Minca.

Nasi afaceristi

Cat despre nasa Linica Stan, se pare ca emotiile au atins-o si nu prea. A raspuns destul de indiferenta, povestind despre relatia de prietenie cu Minca. "Le-am pregatit o surpriza celor doi, pe care nu o pot dezvalui", a declarat nasa mare. Si Linica Stan a bagat aceeasi varianta de raspuns: "politica nu are legatura cu viata privata". Nu doreste sa comenteze alegerea sentimentala pe care Minca a facut-o si a spus doar ca "Liliana este o femeie foarte inteligenta, spontana si sufletista. Este un om deosebit si fac o pereche potrivita". Aurel si Linica Stan stau foarte bine la capitolul afaceri, ca si viitorul sot al lui Ghervasuc. Nasul, Aurel Stan este implicat in firmele Linaur Prodeximtur SRL, Eco Corsa SRL, Balneo Activ SRL si Fimest Turist SRL. Linica Stan este administratorul societatii Balneoterapia Saturn SR si sefa la THR Marea Neagra Eforie.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii