Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Început de an şcolar cu scandal la Mihail Kogălniceanu Demisa Mirela Drăculeţ s-a întors pe funcţie (galerie foto)

ro

14 Sep, 2010 00:00 11098 Marime text
kogalniceanu___.jpgDeschiderea anului şcolar a fost una atipică la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu. Festivitatea din prima zi de şcoală a fost întârziată din cauza scandalului din cancelarie sau, mai bine zis, de pe holul liceului.

Noua directoare, Mirela Drăculeţ, şi fosta directoare interimară a liceului, actualul director adjunct Cornelia Gabriela Piscanu, au avut un schimb de replici legat de predarea biroului directorial. Cornelia Piscanu a vrut să îi predea biroul Mirelei Drăculeţ în bune condiţii şi cu martori de faţă. „Am vrut să îi predau doamnei Drăculeţ biroul şi ştampila în faţa unor martori, pentru a nu fi probleme ulterior, pentru că eu, la venirea în funcţie, am găsit biroul golit de mobilier şi am dorit să fac acest lucru tocmai pentru a evita astfel de situaţii“, a declarat Cornelia Piscanu.

Drăculeţ a plecat cu tot cu mobilă 

Cornelia Piscanu afirmă că mobilierul fusese oferit prin contract de comodat de către consilierul local PSD Şeicahmed Umiran. „Doamna consilier de la PSD a motivat că a luat mobila înapoi pe motiv că acel contract de comodat a fost încheiat nominal cu Drăculeţ Mirela şi nu cu liceul. Am fost nevoită, la venirea în funcţia de director adjunct, când am preluat şi atribuţiile de director interimar, să-mi reamenajez biroul cu ce mobilier am găsit prin şcoală“, a adăugat directorul adjunct. În cele din urmă, după un schimb de replici care au trădat tensiunea din atmosfera colectivului profesoral al liceului, Mirela Drăculeţ a acceptat să semneze procesul verbal şi să primească ştampila. De menţionat că întreaga confruntare dintre cele două cadre didactice a fost surprinsă cu o cameră de luat vederi de către administratorul şcolii, care, se pare, nu a avut ceva mai bun de făcut în prima zi de şcoală şi filma tot ce prindea.kogalniceanu_2.jpg

Cornelia Piscanu: „Actualul director nici măcar nu este titular“

Potrivit directorului adjunct, Mirela Drăculeţ a fost numită în funcţia de director al Liceului Mihail Kogălniceanu la 1 septembrie 2009 şi demisă pe 9 iulie 2010, înainte de expirarea mandatului, „din cauza unor grave nereguli“. Printre aceste nereguli, se numără, potrivit Corneliei Piscanu, şi faptul că Drăculeţ ar fi restrâns activitatea unei învăţătoare bolnave de cancer, în timp ce cadrul didactic se afla în concediu medical. „Referitor la revenirea doamnei Drăculeţ Mirela în funcţia de director, nu ştiu care sunt criteriile în baza cărora a fost repusă în funcţie. Doamna actual director nu este titulară în această instituţie de învăţământ şi nu are nicio oră de predare Ea este titulară la Cobadin. Acum, va trebui să dea la o parte un cadru didactic de istorie pentru a-şi face o catedră, deşi orarul fusese deja făcut“, a afirmat Cornelia Piscanu.

Profesori dezamăgiţi: „Ni s-a spus că vom avea un director competent“

Mirela Drăculeţ nu se bucură, se pare, de o mare simpatie în cadrul colectivului profesoral al Liceului Mihail Kogălniceanu. „Am crezut că va fi numit un director competent, valoros în această şcoală. Această doamnă a fost adusă de la Piatra pe criterii politice. Să ne zică domnul primar dacă este aşa sau nu. Ni s-a spus că va fi numit director un cadru didactic din rândul nostru, pentru că avem destui profesori competenţi şi tineri. Cine este doamna Drăculeţ şi pe ce criterii a fost adusă dumneaei? Ce performanţe are?“, a declarat Viorica Dobai, profesor de limba engleză.
La rândul său, Ionuţ Albu, profesor de fizică, fost director al şcolii în urmă cu doi ani, a declarat că nu este de acord cu numirea Mirelei Drăculeţ în funcţia de director al liceului. „Şcoala asta are resurse umane pentru a conduce instituţia. O demitere nu se face aşa, pur şi simplu“, a declarat Ionuţ Albu, făcând referire la episodul eliberării din funcţie a Mirelei Drăculeţ din urmă cu trei luni.

Susţinută de primar, numită de Andreescu

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Iosif Valer Mureşan, despre care profesorii susţin că s-ar afla în spatele readucerii în funcţie a Mirelei Drăculeţ, şi-a exprimat susţinerea faţă de noua directoare. „Da. Eu o susţin pe doamna Drăculeţ. (...) Am fost îngrijorat când am auzit că va fi schimbată, pentru că anul trecut a muncit mult pentru obţinerea unei clase de tehnologie“, a declarat primarul din Mihail Kogălniceanu.
De precizat că am încercat, în repetate rânduri, să o contactăm pe Aliss Andreescu - noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa pentru a ne spune şi punctul său de vedere referitor la scandalul de la Kogălniceanu, însă nu ne-a răspuns la telefon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DNA 10 Sep, 2011 09:44 Mirela Draculetz-pitzipoanca sefa in calduri, comportament vulgar in fata si la adresa elevilor, lipsa de consideratie fata de cadrele didactice care muncesc, interes pentru intrigi si scandaluri, dezinteres fata de problemele scolii. A se vedea rezultatele de anul acesta la bacalaureat.
  • PARINTE 07 Jun, 2011 16:24 PISCANU E UN RATEU AL NATURI
  • elevaa 07 Jun, 2011 16:22 PISCANU ESTE CEA MAI MARE GRESALA CREATA DE DUMNEZEU
  • Eleva . 29 May, 2011 13:15 Draculet Mirela are un limbaj obscen cu elevii sai .Mie una mi-a demonstrato,nu vreau sa intru in detalii ,dar vorbeste de fata cu elevi ,,de dracu`" ,,ce naiba " si plus a mai venit o marioneta de a ei .. Alexandru Anca care este o mincinoasa ,de asemenea si ea mai avea putini si ne spunea sincer ,, firati ai drq de copii " numai ca si-a adus aminte ca este ,,un model " si de asta,director adjunct.Pentru fanii lui Draculet Mirela ,la anul nu va mai fi ,nu dupa anul ridicol pe care l-a avut .
  • fara nume 08 Apr, 2011 08:55 Draculet Mirela este o directoare ca nu vrea binele la elevi
  • vranceanu florin alexandru 03 Mar, 2011 21:49 mai aveam umpik shi ii dadea una
  • vranceanu florin alexandru 03 Mar, 2011 21:48 draculetz e periculoasa cu citroenul ei poate la luat ea;) piscanu ridica omapa shi cade pe jos q ea
  • alex_m 19 Jan, 2011 17:46 Doamna Piscanu o acuza pe doamna Draculet de abuz in functie. Oare dumneaiei isi aminteste de cazul de la Scoala 28? Acela cum se numeste? Pare a fi tot un abuz din partea fostei inspectoare Piscanu. O situatie foarte comica. Hotii striga hotii, nu?
  • un parinte 07 Nov, 2010 23:12 Mai, cadru didactic din Kogalniceanu, ce mama voastra munciti cu copiii nostri?De ce o vreti pe draculeata asta?Ca voi din gasca ei faceti ore cand vreti,ca v-au plecat elevii pe capete la Ovidiu ca le cerea spaga homosexualul ala de matematica si corupatoarea de minori de cumnatasa? Cati olimpici aveti din 900 elevi ai scolii,daca venea directoarea de la 4-5dim ori nu era in stare sa-si faca treaba la timp sau avea intalniri nocturne in canapeaua care i s-a oferit .De ce nu i s-a facut in scoala un dormitor si WC personal?Cel putin Piscanita se poate lauda cu ceva ce voi n-o sa puteti in veci ,a avut un echipaj la olimpiada nationala de civica.Asa ca voi hahalerelor vreti sa fiti voi dilaila cu Draculeata si copiii nostri cat mai mult acasa.
  • danny 12 Oct, 2010 21:50 dna Piscanu a inceput sa ceara spaga elevilor pentru ...
  • parinte 29 Sep, 2010 17:54 pentru yustin...nu stiu unde am greseli gramaticale .apropos, nu se scrie "v-a" ci "va" :).te corectez pentru ca vad ca ai tendinta de a cataloga prea repede un om .uite ca si tu gresesti.problema este ca , poate , nu cunosti situatia. dumnealui nici nu este preot , este profesor de religie si atat dar doreste sa i se spuna parinte.apoi nu ai vazut ce am vazut eu.si sa stii ca am vazut preoti pentru care am tot respectul. insa si televiziunea si alte surse media ne-au demonstrat ca nu toti au aceasta vocatie, din pacate.
  • Yustin 25 Sep, 2010 14:05 Draga "parinte" dupa ce ca esti un las(a) si nu iti dai numele mai esti si semi analfabet(a) iar de credinta nici nu mai vorbesc esti ateu convins pentru ca un crestin indiferent de confesiune nu ar vorbi asa de un preot,de un slujitor al Domnului.Rusine celui/celei ce s-a semnat "parinte".Dumnezeu te v-a judeca in virtutea faptelor tale!
  • pentru replica 25 Sep, 2010 10:56 vorbiti frumos asa cum vorbesc zeci de cadre didactice din kogalniceanu despre dna Mirela Draculet si majoritatea elevilor.toti sunt pusi in functie politic si zboara tot din motive politice. macar ea este competenta si foarte apreciata nu ca bufnita de piscanu care urla doar dupa "scaunel" dar nu stie decat sa se faca de rusine.
  • catalin 25 Sep, 2010 10:54 eu sunt din bacau dar m-am mutat in constanta. intr-un liceu in care sunt mai multi crestini ortodoxi decat catolici sau musulmani este nevoie de un cabinet de religie sau de confesiuni(confesiune insemnand religie eg.catolica musulmana...) toate liceele care au un profesor de religie serios si dornic sa invete ceva pe copii au un cabinet, o sala special amenajata pentru pentru ora de religie. daca tot se opun atatia pentru cabinet, de ce copii nu isi primesc educatia religioasa acasa de la parinti? dar cum in Dobrogea bisericile in timp de sarbatoare sunt goale si nu vezi nici adulti nici copii, parintii din rautatea lor nu-i lasa sa invete nici la scoala ce inseamna iubirea lui Dumnezeu sau dragostea fata de aproapele. vai voua parinti ca inchideti imparatia cerurilor inaintea copiilor; ca voi nu intrati, si nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati. Dumnezeu nu doarme
  • din kogo 23 Sep, 2010 21:49 http://www.replicaonline.ro/draculet_de_la_kogalniceanu_schimbata_de_buhaiev_promovata_de_andreescu_40303.html E vedeta mare dracolitza asta,toate ziarele scriu despre ea
  • colega 23 Sep, 2010 17:13 numai ea a luat-o razna????toate babele din liceu au luat-o razna-"cele trei din vestul salbatic"!!!hahahahaha
  • o prietena 22 Sep, 2010 10:55 Ce treaba are EL UMIRAM in toata treaba asta? Ea o pune pe Piscanu sa se poarte imoral si sa umble ca o catea in calduri? A LUAT-O RAZNA SARACA!
  • coleg 21 Sep, 2010 22:16 vorbiti despre liceul din care faceti parte, locul unde avem pretentia ca educam copii. parintii sa ne scuze, stim ca , desi se mai purta cate o vorba urata despre unul sau altul, in total, in kogalniceanu "se face carte ".suntem obositi de conflictele izbucnite din cauza d. piscanu.nu are ce cauta in aceasta functie, locul ei e la catedra , caci a scos promotii bune insa, nu oricine e bun pedagog , e si bun director. sunt 2 lucruri total diferite.ea nu stie sa lucreze in armonie, e insetata de functie, ar da orice la o parte pentru a obtine un post in conducere, nu i se potriveste dar merge pe principiul "daca noi nu ma vreti, eu va vreu".anul trecut , cand ea nu era in scoala, am lucrat in armonie am fost apreciati si laudati.normal, sa ne sustinem directorul, pe d-na draculet mirela , caci am invatat ca se poate lucra eficient si frumos.insa , intampinam mari dificultati datorita d. piscanu. cand nu te vor 5 -10 profesori e una dar cand nu te vor 60 de cadre didactice din 70 asta ridica un semn de intrebare.personal, de rusine, m-as retrage. eu nu cred ca sta atat de multumita de "scaunul" ei si nici nu va sta pana nu pleaca. mi-ar fi rusine sa fiu in locul ei. as fi plecat la o alta scoala, in alta localitate sa ma bucur de functii"inalte" , unde nu ma cunoaste nimeni,dar aici , unde e cunoscuta de..., chiar nu as sta.
  • parinte 20 Sep, 2010 18:06 CV "doamna director adjunct" piscanu :face o deplasare , de acasa unde mitica, sotul ei, e un betiv si jumatate si urineaza prin scara blocului-intrebati vecinii- si merge pe calea religioasa -cu tot cu preot:))))), astfel ca, desi i se face observatie de catre parinti, in sedinta, ca mai pierde cate o noapte prin scoala cu profesorul de religie adus de ea de la piatra , dupa ce o vedem prin carrefour cu "parintele" (si cadrele dar si parintii)-dumneaei face cabinet de "confesiune" in scoala unde este si biroul ei -si se confeseaza unul altuia cu drag.O sa ajungeti amandoi in rai de atatea "spovedanii"!!!apropos, amandoi au cheie pentru acest cabinet "confesional ca asta am aflat de la copilul meu. dragi parinti, va rog, daca aveti copiii la alte licee, spuneti-mi unde exista cabinet de religie si biroul directorului in acelasi loc?
  • EL Umiram....il cappo di tutti cappi 20 Sep, 2010 17:10 CV- Draculet M. Pana in 1997 cosmeticiana frizerita manichiurista... Dupa 1997 cadru necalificat la Sc. Piatra in curs de calificare la o Univ. privata la FR pe care o termina cu 7,5 la licenta. Director suplinitor la Sc. Piatra pana in 2009 cand marire PSD se titularizeaza la Cobadin-subiecte facute la C-ta de Miu- scrie si monografia comunei pt. care este platit regeste. 2009-Director la LMK si partener de chiolhanuri al PSD la Emi 2010-Demisa ca urmare a neregulilor constatate Repusa in functie cu interventia de la Corbu a lui Haraci Vasile care este cine?daddy... Va spun astea si sa nu va mai legati de ea ca o chem sa-mi faca parul,unghiile, ma epileaza-treaba mea, ca vin cu batul la voi ca in sediul Politiei
  • coleg 19 Sep, 2010 11:52 Albu..uu..uu..le daca tu spui ca Draculet Mirela a facut ilegalitati...Piscanu ce face acum? Cunoaste asta legile sau macar se documenteaza cand ia o decizie dupa ureche? Te-ai interesat sa vezi cati inspectori scolari regreta plecarea ei din ISJ? ( post ocupat prin partid..ca de ea nu este o valoare...a scuze...are valoare 0). Mai bine ati face o sedinta de relaxare la circ in care sa luati decizia corecta: sa va vedeti lungul nasului si sa admiteti ca anumite functii depasesc capacitatea voastra.
  • coleg 19 Sep, 2010 11:40 Albule ai uitat cand erai director si primeai slevi la clasele de FR contra unei sume "modice"? Dar cand la elevi cereai 50 de lei pentru o nota mai mare pentru a scapa de corigenta? Contabila ta era doamna care vindea la chioscul din curtea scolii. Circul in care te-ai inscris si din care fac parte si Feraru, Dobai, Piscanu nu este tocmai ce se asteapta de la un director...post pe care il doresti si cand visezi. Toti acesti circari sunteti in stare sa va ingropati colegii in noroi doar pentru a va atinge scopurile si a justifica spagile luate de la parintii copiilor pentru a rezolva voi problema unor corigenti . Iar Feraru este " mama" tuturor elevilor ai caror parinti mai beau o cafea cu ea sau ii cara fel de fel de produse si bani. Nici unul dintre voi nu ar trebui sa va ridicati capul din pamant sau sa mai comentati ceva. Ati pornit un razboi in liceu pe care il alimentati cu fel de fel jigniri, presiuni, reclamatii la ISJ ce ascund in spate alte motive..si stim noi care, ca de, salariul este mic...etc. Aveti nevoie de o reteta gratuita pentru extraveral sau chiar ceva mai puternic.
  • elev 18 Sep, 2010 08:59 ai auzit piscanitza aplauzele elevilor si ale cadrelor didactice cand a inceput sa vorbeasca directoarea noastra-Mirela Draculet? Nu auzi ca toti o apreciem?da-te la o parte fomisto dupa scaun!!!
  • raluca 17 Sep, 2010 22:45 albule, mai tii minte cate referate iti facea piscanu la inspectorat si acum iti spune "sefu"?pai daca erai "sef" acum , te ducea piscanu cum vroia ea.apoi mai tii minte ce certuri si showuri aveai cu madam feraru?poate mai stii de pe la consiliile profesorale cand nimic nu-i convenea dince faceai. tu chiar crezi ca astea te apreciaza pe tine?astea acum te iau in brate , acum iti dau in cap.doua scorpii fara Dumnezeu!!!!
  • maria 16 Sep, 2010 22:23 super tare mesajul de la cel care s-=a intitulat "coleg"-cred ca de-aia nu a gasit mobilier piscanu nici aici in kogalniceanu...poate mai dispare un "scaun",hahahaha
  • maria 16 Sep, 2010 22:21 felicitari doamnei inspector Aliss Andreescu ca a revenit in inspectorat.Ne bucuram sa avem oameni de calitate in ISJ constanta .
  • maria 16 Sep, 2010 22:17 daca mai poate doamna director Mirela Draculet sa mai reziste dictatoarei de piscanu -care zice ca e profesoara ca a facut acum , la 100 de ani , cati are , facultatea la saguna , spiru, bla, bla- o sa avem un liceu cu prestigiu in constanta.ARACIP-UL ne-a laudat, de fapt ,a laudat munca in echipa, efortul directorului , orele de la 5 a.m pana seara la orele 22-23 cand statea sa aiba documente pe care d-l albu ionut nu le-a avut. albu a fost numnit politic , piscanu a fost numita politic dar doamna director Mirela Draculet nu figureaza ca membru in niciun partid.ziarul Ziua trebuia sa dea dreptul la replica. Ne-am simtit jigniti cu artiolul acela deoarece mai bine de 80 la suta dintre cadrele didactice o sustin si avem si dovezi in acest sens. veniti sa vi le aratam!
  • maria 16 Sep, 2010 22:10 apropos, ...pentru "stefictin"- se pare ca esti profesor - distrugeti se scrie corect nu cum ai scris tu. dar , ai dreptate cu ce ai scris despre "doamna" Dobai
  • maria 16 Sep, 2010 22:07 D-na director Mirela Draculet este un profesor competent,o prietena deosebita, a muncit pentru imaginea liceului si pentru care cum nimeni nu a mai facut asta in liceul nostru.Venea la orele 4-6 a.m si pleca seara la orele 22-23 muncind.Stie sa formeze o echipa de lucru, se implica , ne ajuta si ne invata sa lucram in comisii, la mapele metodice, tot timpul gasesc un sfat bun cand il caut de la dumneaei. este o doamna Mirela Draculet in adevaratul sens al cuvantului. Cat despre doamna Dobai ma bucur ca a gasit scoala de a venit la deschidere ca rar trece pe la scoala, e absolut senila si demna de un consult psihiatric. Piscanu e bolnava dupa functie, e ignorata in consiliile profesorale,ne jigneste, e dictatoare, copiilor le e frica ca va veni in functie ca ei si-o aduc aminte ca e doamna care "ne dadea 10 la o palma si 10 la alta".ne barfeste si se lauda peste tot ca e directoare, se semna "director"-nu director adjunct.a fost numita politic, o sustine partidul din care face parte pe cand mirela draculet nu este membru in niciun partid politic.Mirela Draculet a venit sa munceasca si Piscanu sa ocupe un scaunel de mare sefa ca sa se poata lauda la coafor si la piata ca e directoare si ca "face ea ordine in scoala.Problema e ca face o mare dezordine dar nu realizeaza si ar trebui data afara ca sa avem liniste si pace si buna cooperare si tot de ce ne este dor deja. am muncit cu drag un an intreg cat a fost Mirela Draculet director.acum suntem in stare sa mergem pana in panzele albe sa o sustinem sa ne bucuram de sansa pe care ne-a dat-o inspectoratul cand a repus-o in functie. cand a venit in acest liceu , eram vai de mama noastra , nu aveam acte in regula, nimic. A muncit sa puna bazele in liceul asta si sa ne putem bucura de aprecierea ARACIP-ULUI.nu va mai bateti joc de munca omului!!!!!
  • albu ionut 16 Sep, 2010 15:16 Cata rautate ieftina la umbra anonimatului... Eu am curaj sa afirm sus si tare ca ca aceasta unitate scolara trebuie sa scape odata de politica locala a psd, am fost inlocuit din functie cu calificativ maxim,fara nici un repros pentru a fi numita d/na draculet de la Piatra,daca unii din noi au mentalitate de slugi si asteapta ca altcineva sa vina sa-i comande la ei acasa ce le pot spune.... Spre deosebire de multi din cei ce arunca acum cu noroi eu spun ca D-na Feraru cat si D-na Piscanu au muncit in aceasta scoala,stiti care au fost motivele demiterii d-nei Draculet? Debandada,ilegalitatile de la examene,comisiile de examen formate de spranceana si inclusiv restrangerea de activitate in concediu medical a D-nei Ilias Selma. Cine are ceva sa-mi reproseze sa o faca direct nu la umbra anonimatului sa-si verse frustrarile. Va multumesc
  • coleg 14 Sep, 2010 22:12 Piscanitei i s-a promis de catre Buhaev postul de director(ea mereu afirma ca este directoare plina iar acum afirma ca o da afara pe doamna inspector general)insa nu a fost sa fie. Nu degeaba au cazut scaune prin ISJ. A avut de unde invata Piscanita dicatura.
  • cadru didactic 14 Sep, 2010 22:08 Albu tot prin interventii politice a fost numit si intreg anul trecut a incecat ca prin partid sa ajunga iar in functie. Anul asta, ajutat de Piscanu, Dobai si Feraru a crezut ca poate o sa ii iasa. Poate ca era frumos...ai aveau si elevii de cine rade pe coridoare..ca in clasa nu este de ajuns. Daca au aparut si bancuri cu el in liceu... Tousi trupa de circari s-a marit.
  • moţata 14 Sep, 2010 19:51 Unde sunt oamenii şcolii? Nu vedeţi că vorbesc numai Piscanu şi Dobai, două isterice? Să se ducă acolo unde le e locul: la Palazu. Uitaţi-vă numai la feţele lor şi vă veţi da seama.
  • cocosica 14 Sep, 2010 18:16 E normal sa fie circ " de când cu Aliss" pentru că ea trebuie să descurce tot ce a încurcat cea de dinaintea ei, deşteapta cu dublă calificare: de educaţie şi de fizică.
  • o prietena 14 Sep, 2010 17:58 Piscanito, dupa ce te-ai facut tu de ras, ai reusit sa faci de ras si o scoala intreaga.
  • Gioia - O fosta profa. 14 Sep, 2010 12:28 Problema de fapt este cu totul alta. De ce nu se gandeste nimeni la acei copilasi, care sunt nevoiti sa invete de la asemenea exemplare umane, si nu ma refer neaparat la cele doua d-ne implicate direct. Dar cum totul functioneaza pe premisa, lasa cam merge si asa, cu drag inainte, dragi copilasi.
  • parinte 14 Sep, 2010 10:43 Chiar nu inteleg...o directoare adjuncta (Piscanu)se opune predarii biroului de director ....unui director??????? doamne in ce tara traim!!!!!!! Doamna Piscanu prin linguseli, minciuni si reclamatii false facute de tine, Dobai si Albu ai ajuns director adjunct in nici un caz pe competenta.
  • cetatean cu parere proprie 14 Sep, 2010 09:54 Sincer......avand ocazia sa cunosc partile as merge in principiu pe greseala de a fi fost demisa dna Draculet. In ceeace priveste numirea dnei Piscanu pot spune ca o greseala mai MARE din parte inspectoratului nici ca se putea. Cine sunt sustinatorii dnei Piscanu...Dobai si Albu....persoane cu acelasi discernamant....(lipsa). Daca invatamantaul din Kogalniceanu a ajuns pe mana dnei Piscanu....vai de "COPILELE" noastre ce le poate invata si cu asta cred ca am spus totul....a in plus vedeti si ce scris de analfabeta are....
  • cadru didactic de la M Kogalniceanu 14 Sep, 2010 07:56 Mirela Draculet se bucura de o mare simpatie in randul profesorilor si elevilor. Cadrele didactice au mers la inspectorat si si-au cerut directorul inpaoi, au facut pana si memoriul la minister. Este un director care s-a implicat foarte mult in munca ptr liceul nostru, a facut eforturi si sacrificii enorme, iar singura recunostinta a fost aceea de a fi demisa. Si acest lucru s-a intamplat in timpul concediului de vara, cand, multi dintre noi, nici n-am stiut. Este clar ca sunteti platiti de PDL sa denigrati imaginea actualului director si, implicit, a scoliii noastre. Rusineeeee, rusine, rusine. Noi muncim pe rupte cu elevii aia, si voi, denigrati munca noastra, nesimtitiloooor.
  • Numai circ de cand cu Aliss 13 Sep, 2010 23:56 Nu e zi sa nu fie scandal prin ziare cu Inspectoratul scolar. Odata cu noua conducere si scandal cat casa.
  • stefictin 13 Sep, 2010 23:56 Si nu e normal sa fie sustinuta tinand cont ca ,,prostii" au muncit pentru ca actele sa fie in regula? Oricum, ambele se comporta ca si cum scoala este proprietate personala si DA ... sunt f f f f f multe nereguli ... UN RODIS nu ar strica ...deloc ... cat despre doamna Dobai ... mai mult a chiulit decat a fost la scoala, a gresit la medii ... si nu doar dumneaei .... din pacate, gunoiul in ascundem la usa, parfumam scoala/ casa fara sa mai aerisim ... Si nu aveti RUSINE pentru ca distruge-ti SCOALA ...