Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe târgul specializat de articole din piele şi blană Ediţie specială a TINIMTEX, organizată de CCINA Constanţa

ro

25 Oct, 2016 00:00 2101 Marime text


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), organizează, în perioada 26-30 octombrie, o ediţie specială a TINIMTEX, târg specializat de articole din piele şi blană, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.
 
Această ediţie specială, organizată în premieră sub egida TINIMTEX, vine în întâmpinarea comercianţilor de specialitate şi a consumatorilor constănţeni, o piaţă importantă pentru acest tip de produse. „Putem spune că, în pofida preţurilor destul de ridicate, în ultimii ani, un sector aparte este ocupat de produsele din blană şi piele naturală, acestea fiind tot mai căutate de consumatorii români, iar acest aspect este  evidenţiat inclusiv în documentele statistice oferite de INSSE, motiv pentru care CCINA Constanţa şi-a concentrat eforturile în realizarea unui târg dedicat acestor articole“, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.
 
Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia şi reuneşte, pe lângă producătorii şi comercianţii de îmbrăcăminte din piele şi blană, şi produse din categoriile încălţăminte, marochinărie, îmbrăcăminte adulţi şi copii, lenjerie, home & deco şi accesorii ale firmelor din întreagă ţară, majoritatea acestora fiind participanţi fideli la acest eveniment.
 
Numărul mare de expozanţi, peste 100 de firme, dintre care 80% vin cu articole de piele şi blană, demonstrează că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanţi. Ca la fiecare ediţie TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi şi diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţi din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.
 
Constănţenii sunt aşteptaţi la eveniment în următorul interval: în perioada 26 - 29 octombrie, între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, 30 octombrie, între orele 10.00 şi 16.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii