Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imnul turistic al Romaniei (video)

ro

30 Apr, 2009 21:11 2163 Marime text

udrea_imn.jpgImnul va fi lansat oficial de 1 Mai, la ora 22.45 pe plaja din zona Cazinoului din Mamaia. Creaţia aparţine lui Marius Moga şi a costat 10.000 de euro. Melodia are o durată de două minute şi jumătate şi beneficiază şi de un videoclip. Imnul este interpretat de mai mulţi artişti cunoscuţi.

În luna martie, reprezentantul Ministerului Turismului, Ştefan Lungu, anunţa că urmează să dezvolte un produs de promovare a imaginii Românei turistice, care va presupune colaborări cu interpretul Gheorghe Zamfir, gimnasta Nadia Comăneci, tenismanul Ilie Năstase şi fotbalistul Gheorghe Hagi.

„Imnul este destinat în primul rând pieţelor internaţionale şi va fi promovat ca atare. El va deveni un şlagăr anul acesta pe Litoral, pentru că este uşor de cântat şi are versuri uşor de reţinut", a declarat Ştefan Lungu pentru Mediafax.

Imnul este interpretat de mai mulţi solişti, printre care şi  Gheorghe Zamfir. Lungu nu a dorit să dezvăluie însă mai mult: „Ceilalţi interpreţi sunt, deocamdată, o supriză pe care o vom dezvălui la lansarea imnului".

Sursa: adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii