Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la fața locului Parada militară organizată la Constanța cu prilejul Zilei Naționale a României (galerie foto+video)

ro

01 Dec, 2017 10:36 4462 Marime text
Începe defilarea paradei militare organizată cu prilejul Zilei Naționale a României. Azi, la Constanţa peste 500 de militari cu aproximativ 60 de mijloace tehnice de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne participă la ceremoniile militare dedicate Zilei Naționale a României. 

Reamintim că azi, până la ora 12.00 se va închide bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între Capitol şi Ferdinand pentru toate autovehiculele, cu excepţia autobuzelor RATC, care vor staționa în zona Miga în perioada defilării plutoanelor de militari.

De asemenea, nu se va circula pe străzile Cuza Vodă, Ştefan cel Mare, Constantin Brătescu, Sarmisegetuza, Dacia, Decebal şi Tudor Vladimirescu. Mai mult, de la ora 18.00 se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor, cu excepția autospecialelor de la Ambulanță, Poliție şi Jandarmerie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii