Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ieri şi-a depus adeziunea Fostul subprefect de Constanţa, Mircea Iustian, membru oficial al Forţei Civice

ro

28 Sep, 2012 01:00 2300 Marime text
iustianfortacivica-MirceaIustian03.jpgFostul subprefect al judeţului Constanţa, Mircea Iustian, este, începând de ieri, membru al partidului Forţa Civică, Filiala Constanţa. Potrivit declaraţiilor sale, Iustian şi-a depus ieri cererea de adeziune la partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, condus la Constanţa de fostul prefect Dănuţ Culeţu.

După ce a fost schimbat din funcţia de subprefect, la jumătatea lunii iulie 2010, Mircea Iustian a intrat într-un con de umbră, nemaifiind activ în plan politic. Mai nou, însă, acesta s-a reactivat şi asta datorită faptului că, aşa cum susţine el, este ataşat de mişcarea lui Mihai Răzvan Ungureanu. „Mi s-a propus să fac parte din Forţa Civică pentru că este nevoie de oameni cu experienţă, mai ales în campanie. Este nevoie de cineva care să ştie ce anume presupune o campanie", a declarat fostul înalt funcţionar public.

Este oportun să amintim, în acest context, că numele lui Mircea Iustian este vehiculat în cadrul discuţiilor despre desemnarea unui prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a partidului. „Forţa Civică e un partid aflat la început, deci nu vor avea loc alegeri, ci va fi desemnat un prim-vicepreşedinte", a afirmat fostul subprefect, lâsând de înţeles că are toată disponibilitatea pentru a ocupa această funcţie. El a menţionat că urmează să aibă, în viitorul foarte apropiat, o discuţie pe această temă cu liderul Forţei Civice de la Constanţa, Dănuţ Culeţu. „Dacă pot fi de ajutor, voi accepta. Am o simpatie, o apreciere deosebită pentru Răzvan Ungureanu, iar de Dănuţ Culeţu mă leagă o prietenie veche", a conchis Iustian.

Mircea Iustian a fost nu doar subprefect, ci şi, vreme de opt ani, parlamentar de Constanţa. A făcut parte din PNL, PLD şi, după fuziunea cu PD-ul, din PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii