Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată noua componenţă a Consiliului de Administraţie al SC OIL Terminal!

ro

29 Mar, 2016 00:00 2205 Marime text
 

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii Oil Terminal SA şi-a desfăşurat lucrările în data de 28.03.2016, ora 12.00, la prima convocare, ca urmare a îndeplinirii condiţiilor legale de cvorum, la şedinţă participând acţionari reprezentând 75,65% din capitalul social.
 
Printre hotărârile votate de acţionari se numără:
  • aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2016
  • împuternicirea preşedintelui de şedinţă să semneze hotărârile adunării
  • împuternicirea directorului general al societăţii să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi pentru efectuarea formalităţilor privind publicarea acestor hotărâri. 
Nu în ultimul rând, a fost desemnată componenţa Consiliului de Administraţie, din care fac parte Toma Bogdan Costreie, Cătalin Constantin Grigorescu, Gabriela Tănase, Dan Codescu, Bogdan Ghiţă, SC Staar Rating SRL şi Dumitru Matei. Acţionarii Oil Terminal SA au mai votat încetarea de drept a mandatelor de administrator ale lui Daniel Marius Crişan, Cristian Florin Gheorghe, Daniela Elena David şi Dan Păun.
 
Cu votul acţionarilor, au fost aprobate indemnizaţiile membrilor Consiliului de Administraţie al Oil Terminal SA, care nu vor depăşi media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar din ramura în care îşi desfăşoară activitatea societatea, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii, numai în condiţiile încadrării în prevederile Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2016, aprobat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii