Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce a obţinut ABADL pentru Adriana Strutinsky de la Primăria Constanţa!

ro

09 May, 2017 00:00 2423 Marime text
Adriana Strutinsky, fosta soţie a lui Sorin Gabriel Strutinsky, va amenaja o plajă turistică situată în Mamaia. În acest sens, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a obţinut pentru SC Black Wave Center SRL, societate deţinută de Adriana Strutinsky, Certificatul de urbanism nr. 1229 din 8.05.2017 privind „Amenajare plajă turistică - Mamaia - Sector VI, Subsector VIII“.
 
Aşa cum arată Registrul Comerţului, Black Wave Center SRL a fost înfiinţată în anul 2011 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de „activităţi recreative şi distractive“, este Adriana Strutinsky, născută pe 20.10.1968.
 
Adriana Strutinsky mai este asociat şi în SC MDA Trading SRL. Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Cluj-Napoca, strada Meteor. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Mihai Drăgoescu, născut pe 21.11.1966, în Cluj-Napoca, şi Adriana Strutinsky. Ambii asociaţi deţin câte zece părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al altor produse“, este Mihai Drăgoescu.

Citeşte şi: 

ABADL o „sprijină“ pe fosta soţie a lui Sorin Strutinsky să-şi amenajeze o plajă turistică în Mamaia

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii