Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Vasile Lupu (galerie foto)

ro

30 Nov, 2012 03:12 3847 Marime text
1_01.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Vasile Lupu începe din strada Mircea cel Bătrân, se intersectează străzile Moldovei şi Bucovinei. Trotuare cu de gropi şi noroi, iarbă care a drept în mijlocul asfaltului, carosabil plin de crăpături. Aşa arată o stradă dintr-un oraş european, dintr-un oraş port, care este vizitat, în fiecare vară, de mii de turişti. Şi aici, în lipsa coşurilor, pietonii aruncă gunoiul unde nimeresc. Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasea Nicodim 17 Jan, 2013 10:11 Este mult de lucru pentru amenajarea strazilor din Constanta. Dar trebuie facut, este cel mai mare port la Marea Neagra, vin turisti, suntem in EUROPA nu in Africa in jungla. Soseaua de coasta sa se faca, ca de cind se tot vorbeste si nu se face nimic.
  • Tenghiz Murat 02 Jan, 2013 17:14 Mai bine s-ar face parcari, sau s-ar largi strada .
  • Axinte Gheorghe 21 Dec, 2012 13:57 Buna ziua si La Multi Ani cititorilor ziarului si redactiei.Sunt multi copaci mari ,plopii in general si castani, au fost toalitezati anul trecut dar sau cam uscat, plopul nefiind o esenta tare de lemn, cel mai bine daca s-ar taia acesti copaci de jos de la radacina.Sunt multi locatari de blocuri care pun flori de psezon si copacei care fac flori, asa ar arata si strazile din Constanta mai frumoase. un alt lucru bun ara fi treceri de pietoni subterane pasaje, nu ar mai fi atitea accidente.
  • Blioju Iuri 08 Dec, 2012 17:52 La intersectia Tomis cu Tulcei , este un chiosc de ziare , cafea , bauturi etc, toti soferii opresc pe trecerea de pietoni, si nu se poate vira dreapta cu masina din Tomis in Tulcei si din Tulcei in Tomis sa faci stinga , plus este acolo un plop uscat care trebuia taiat de mult, de fapt sunt vreo 40 de plopi uscati incepind de la blocul 2B/3B/4B/5B, noi vrem sa plantam lilieci si flori pe cheltuiala noastra a locatarilor, suntem la bulevard si vrem sa fie frumos. Am fost la Spatii verzi la primarie si au zis ca nu au oameni destui , de e nu angajeaza , sunt atitia copaci uscati in tot orasul incit au de lucru zilnic citva ani. Poate puteti sa aratai articolulu si consilierilor locali.