Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Bravilor din cartierul Inel II (galerie foto)

ro

16 Nov, 2012 01:00 4696 Marime text
07_strada_strada_bravilor.jpgCotidianul ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde ne chemaţi.

În ediţia de astăzi, vă prezentăm strada Bravilor. Am ajuns pe această stradă, la sugestia cititorilor noştri, care ne-au invitat să le facem o vizită. De altfel, aşteptăm în continuare sesizările dumneavoastră şi le vom da curs. Revenind la strada Bravilor din municipiul Constanţa, vă spunem că aceasta se intersectează cu străzile Ion Luca Caragiale şi Constantin Hurmuzache, din cartierul Inel II. Spre deosebire de celelalte două străzi prezentate în ediţiile anterioare (aleea I. C. Brătianu şi prelungirea Eduard Caudella), care arătau exact ca două drumuri de ţară, strada Bravilor este cel puţin asfaltată. Doar că, din cauza anilor, carosabilul s-a umplut de gropi, iar trotuarele parcă au fost intenţionat „văduvite" de asfalt. Autoritatea locală se face că plouă, iar constănţenii care locuiesc pe această stradă speră că vor ajunge şi la ei utilajele care toarnă asfalt.

Strada Bravilor face parte din Colegiul 8. La alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru Colegiul 8 concurează Florin-Francisc Bartoc (candidat din partea UDMR), Manuela Mitrea (candidat din partea USL), Andrei Gheorghe (candidat din partea ARD), Andreea-Lavinia Diacon (candidat din partea Partidului Ecologist Român), George-Andrei Popescu (candidat din partea PP-DD) şi Ştefan Petreanu (candidat din partea Partidului România Mare).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii