Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarnă cu probleme (video)

ro

26 Feb, 2011 00:00 2877 Marime text
PROBLEME_POLEI_1.jpgLa sfârşit de februarie, iarna s-a întors în forţă la malul mării! Pe străzile din oraş abia se circulă, din cauza poleiului, iar activitatea în porturile Midia si Constanta Sud Agigea fluvial a fost suspendată din cauza vântului puternic.

Din cauza stratului de gheaţă de pe carosabil, şoferii care s-au încumetat să se suie la volan, au fost nevoiţi să circule cu cel mult 20 de km la ora. Chiar şi cu viteza redusă, cei care nu au avut maşinile echipate corespunzător au derapat, iar unii au fost implicaţi în tamponări. Serviciul poliţiei rutiere a scos pe teren mai multe echipaje care s-au ocupat de fluidizarea traficului acolo unde a fost nevoie. Politiştii recomanda şoserilor să circule şi în următoarele zile cu viteză redusă şi să păstreze distanţa regulamentară, pentru a evita producerea unor accidente.
Nici la spitalul judeţean de urgenţă lucrurile nu au stat mai bine. Mulţi constănţeni au ajuns în urgenţă cu luxaţii sau fracturi, din cauza poleiului de pe trotuare.
Şi traficul pe mare a fost afectat de vremea capricioasă. Din cauza vântului foarte puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Midia şi Constanţa Sud Agigea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii