Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ia TV-ul cu tine pretutindeni, cu Dolce Mobile TV

ro

01 Aug, 2012 14:32 3029 Marime text
dolce_mobile_tv_powered_by_cosmote.jpgTrebuie să pleci de acasă şi nu ai vrea să ratezi emisiunea preferată sau meciul echipei favorite? Romtelecom şi COSMOTE România au acum soluţia perfectă pentru tine: Dolce Mobile TV, o nouă experienţă de vizionare, prin care poţi urmări programele TV preferate oriunde şi oricând, atât de acasă cât şi în mişcare, folosind un telefon inteligent compatibil sau o tabletă.

Astfel, indiferent unde te afli, nu vei pierde niciunul dintre programele TV preferate, fie că eşti în oraş cu prietenii, în vacanţă sau la piscină. Tot ce ai de făcut este să descarci şi să instalezi aplicaţia Dolce Mobile TV powered by COSMOTE pe telefonul tău mobil sau pe tabletă, şi ai acces la programele TV din grilă.

Cu Dolce Mobile TV clienţii au la dispoziţie 35 de programe TV transmise în direct, precum şi evenimente sportive (în direct sau înregistrate), oricând doresc. Dolce Mobile TV este disponibil atât acasă, prin conexiunea Romtelecom, cât şi atunci când te afli în mişcare, prin serviciul de date 3G.

Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE este disponibil pentru terminale cu Android 2.3 sau versiuni mai noi, şi pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS 4.0 sau mai recent şi se poate descărca din Play Store (pentru Android) şi App Store (pentru iOS). O aplicaţie personalizată este, de asemenea, disponibilă pentru tabletele iPad şi cu sistem de operare Android 3.0. Detalii suplimentare, pe www.cosmote.ro.

Dolce Mobile TV este disponibil fără niciun cost până pe 26 august 2012, pentru clienţii Romtelecom şi COSMOTE România posesori ai unui abonament, optţune sau serviciu de date activ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii