Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelierii, la un pas de a-si primi plajele

ro

01 Jun, 2009 02:17 1898 Marime text
plaja_mamaia.jpgSituaţia plajelor pare că se va lămuri în scurt timp, iar hotelierii vor avea cotă parte din suprafeţele libere aflate în apropierea unităţilor de cazare. 

Vestea bună a venit din partea ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi. „Ordinele comune sunt gata pentru finalizare. Eu le-am rezolvat, iar luni-marţi cred că le va semna şi doamna ministru Udrea, şi atunci vom putea aplica ordonanţa de urgenţă", a declarat demnitarul. În acest context, el a apreciat că, într-o săptămână - maximum două, hotelierii vor putea prelua plajele. „Sectoarele de plajă disponibile sunt foarte multe. Este o procedură ce trebuie demarată de Direcţia Apelor Dobrogea Litoral privind încheierea contractelor... Acum nu ştiu ce capacitate are DADL şi câte va reuşi să semneze pe zi", a adăugat Nicolae Nemirschi. Dacă situaţia se va reglementa rapid, ministrul Mediului a estimat ca, în jurul datei de 10 iunie, hotelierii şi toţi cei îndreptăţiţi prin lege să aibă în custodie sectoarele de plajă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • user040 01 Jun, 2009 07:29 Cei din Bucuresti se cearta pe cascavalul plajelor,iar sezonul a inceput mai devreme anul asta.Ne ia vara prin surprindere,domnilor de la Bucuresti!!!!Pe voi va doare de turismul romanesc asa cum va doare de intreaga tara...in loc sa va faceti treaba va bateti intre voi mai rau ca hienele pe un starv!sa inteleg ca daca avem noroc undeva la o luna si jumatate de la inceperea oficiala a sezonului ajung plajele la cine trebuie?V-ati gandit cat timp mai dureaza dupa aceasta data ca sa fie si dotate corespunzator?si cati turisti trimiteti in Bulgaria?sau aveti comision pentru fiecare turist care renunta la litoralul romanesc?