Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâri luate de Cristian Borcea şi Dennis Şerban în societatea în care sunt asociaţi

ro

09 Mar, 2017 00:00 2622 Marime text
Cristian Borcea, fost acţionar la clubul de fotbal Dinamo, şi finul său, constănţeanul Dennis Şerban, fost fotbalist şi antrenor, asociaţi în cadrul societăţii Euro Shop SRL, au luat, în unanimitate, mai multe decizii, potrivit hotărârii nr. 1 din data de 9 februarie 2017 a Adunării Generale a Asociaţilor. 
 
Astfel, conform Monitorului Oficial, la articolul 1, se stipulează reluarea activităţii Euro Shop SRL. La articolul 2, se cooptează, ca asociat cu drepturi depline, Costel Bădiceanu (47 de ani, născut şi domiciliat în municipiul Constanţa). Acesta vine cu aport în numerar la capitalul social în sumă de 10 lei - o parte socială, majorând în acest fel capitalul social cu suma de 10 lei - o parte socială.
 
La articolul 3, se arată că, în urma acestei majorări, capitalul social total va fi în valoare de 210 lei, divizat în 21 de părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, şi va fi deţinut astfel: Cristian Borcea deţine suma de 100 de lei - zece părţi sociale - 47,5% participare la profit şi pierderi; Dennis Şerban deţine suma de 100 lei - zece părţi sociale - 47,5% participare la profit şi pierderi; Costel Bădiceanu deţine suma de 10 lei - o parte socială - 5% participarea la profit şi pierderi.

La articolul 4, se menţionează radierea unor puncte de lucru, situate în Bucureşti, Sectorul 1 (Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa „Aurel Vlaicu“, zona Plecări Internaţionale, respectiv spaţiu comercial situat în incinta clădirii AIBB-AV, spaţiu Aerogară, zona publică a Aerogării - în vecinătatea Biroului de Informaţii).
 
În vârstă de 41 de ani, Dennis Şerban a fost lansat în fotbalul mare de FC Farul, echipă pe care, peste ani, a şi antrenat-o. A mai jucat la echipe precum Steaua, Rapid, Dinamo şi Petrolul (din ţară), iar din străinătate la Valencia, Cordoba sau AEL 1964 Larisa. Dennis Şerban este ginerele lui Petre Buduru, conducător la campioana României, Astra Giurgiu.
 
Cristian Borcea este inculpat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa. Amintim că, aproape de finele anului trecut, Cristian Borcea, acuzat de dare de mită, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare. Instanţa a contopit pedeapsa mai sus precizată cu ce a primit în Dosarul Transferurilor, astfel că fostul preşedinte executiv al clubului de fotbal Dinamo s-a ales cu şapte ani şi zece luni de închisoare.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii