Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre luată de Costea Halep şi Aurelian Vintilescu Com Invest Structuri SRL a fuzionat cu Grain Sistem Service SRL

ro

12 Nov, 2015 00:00 5312 Marime text


Asociaţii Com Invest Structuri SRL, Costea Halep şi Aurelian Vintilescu, au decis fuziunea societăţii cu Grain Sistem Service SRL. Com Invest Structuri SRL reprezintă societatea absorbită, iar Grain Sistem Service SRL este societatea absorbantă. Astfel, societatea absorbită îşi transferă totalitatea activelor şi pasivelor sale către societatea absorbantă.
 
De asemenea, cei doi asociaţi, Halep şi Vintilescu, au decis împuternicirea administratorului de a întreprinde toate operaţiunile necesare pentru elaborarea proiectului de fuziune şi demersurile necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerţului Constanţa, elaborarea proiectului de fuziune de ambele societăţi, stabilirea şi evaluarea activului şi pasivului societăţii absorbite şi ale celei absorbante, rata de schimb a părţilor sociale şi cuantumul eventualelor plăţi în numerar, cuantumul primei de fuziune şi întocmirea bilanţului de fuziune.

Despre Com Invest Structuri SRL şi Grain Sistem Service SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 11 noiembrie 2015, societatea Com Invest Structuri SRL a fost înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Capitalul social subscris este de 30.000 de lei, iar activitatea principală constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. 
 
Administratorul societăţii este Aurelian Vintilescu. Conform vrajitorul.eu, Com Invest Structuri SRL a înregistrat la sfârşitul anului 2014 o cifră de afaceri 0, o pierdere netă de 153.800 de lei şi 0 salariaţi.
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 11 noiembrie 2015, Grain Sistem Service SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Mamaia. Capitalul social subscris este de 610.000 de lei, iar activitatea principală constă în „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase“. Asociaţi şi administratori în firmă sunt tot Costea Halep şi Aurelian Vintilescu. Potrivit vrajitorul.eu, Grain Sistem Service SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 10.544.275 de lei, un profit de 1.826.790 de lei şi 20 de salariaţi.                                                                                
 
Pe lângă cele două firme menţionate, Costea Halep mai figurează în Albatros Pantelimon SRL (radiată) şi Halep Costea PFA, iar Aurelian Vintilescu mai apare în Rico Bros SRL (radiată).

Costel Zelca s-a retras anul trecut din Grain Sistem Service SRL

În februarie 2009, Costea Halep, Costică Zelca şi Aurelian Vintilescu pun bazele societăţii Com Invest Structuri SRL. Fiecare a adus câte un aport la capital de 10.000 de lei. Administrator era Costea Halep.
 
În luna mai a anului 2010, cei trei asociaţi au decis retragerea din funcţia de administrator a lui Costea Halep şi numirea lui Aurelian Vintilescu în funcţia menţionată.
 
Costel Zelca, recunoscut ca proprietarul unor hoteluri importante din staţiunea Mamaia, dar şi al multor imobile din Constanţa, s-a retras din societatea Com Invest Structuri SRL. În Monitorul Oficial din 1 februarie 2014, a fost publicată hotărârea nr. 1 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Com Invest Structuri SRL. Potrivit acesteia, asociaţii societăţii, Aurelian Vintilescu, Costea Halep şi Costică Zelca, au decis retragerea din calitatea de asociat a lui Costică Zelca şi cesiunea la valoarea nominală de 500 de părţi sociale către Aurelian Vintilescu, precum şi cesiunea la valoarea nominală a 500 de părţi sociale către Costea Halep. După cesiune, structura capitalului social de 30.000 de lei, respectiv 3.000 de părţi sociale, este: asociaţii Aurelian Vintilescu şi Costea Halep deţin câte 1.500 de părţi sociale, însemnând 150.000 de lei, respectiv 50% din capitalul social.

Citeşte şi

Miţu Vasea, liantul afacerilor lui Zelca
Fostul asociat al lui Miţu Vasea, învinuit în Dosarul fotomodelelor prostituate

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii