Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Herarconi SRL are „lipici“ la contracte cu municipalitatea Cine va imprima şi multiplica documentele Primăriei Constanţa?

ro

11 Nov, 2015 00:00 2064 Marime text

Pe SEAP a fost publicat un anunţ al Primăriei Constanţa potrivit căruia administraţia publică locală invită agenţii economici interesaţi să obţină contractul „Serviciu de imprimare/multiplicare documente şi control acces la sediul Primăriei Municipiului Constanţa“ să depună ofertele. Contractul-cadru ar urma să fie încheiat pe o perioadă de 36 de luni de la atribuire, iar valoarea estimată, achitată din bugetul local al municipiului Constanţa, este de 469.560 de lei fără TVA. Data-limită pentru depunerea ofertelor este 25 noiembrie, când acestea vor fi deschise şi, în funcţie de sumă, se va decide firma câştigătoare.
 
Descrierea succintă a contractului-cadru menţionează faptul că „serviciul de imprimare/multiplicare se efectuează la imprimantele legate în reţea, la copiatoare, precum şi la fax. Copiatoarele şi imprimantele sunt amplasate la fiecare etaj al sediului beneficiarului şi deservesc compartimentele de la etajele respective conform specificaţiilor din Caietul de sarcini. La parterul sediului se realizează serviciul de control acces asigurat de un calculator legat la reţea, deservit de doi operatori calcul“.

Firma cu şanse majore de câştig… 

Acum doi ani, contractul „Serviciu de imprimare/multiplicare documente şi control acces la sediul Primăriei Municipiului Constanţa“ a fost adjudecat de SC Herarconi SRL. Valoarea contractului a fost de 338.130 de lei fără TVA. Potrivit ultimelor date furnizate de Registrul Comerţului, SC Herarconi SRL este deţinută de Carmen Jitaru, asociat unic, şi se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor“.
 
De altfel, de-a lungul timpului, această firmă s-a dovedit a fi „preferată“ de Primăria Constanţa şi de instituţii subordonate acesteia, dar şi de Consiliul Judeţean Constanţa. Cea mai recentă „achiziţie“ a SC Herarconi SRL datează din luna august a acestui an şi provine de la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa. Aceasta i-a atribuit un contract privind furnizarea de servicii de curăţenie, igienă şi întreţinere curentă a clădirilor, a platourilor pieţelor, a aleilor pietonale din parcurile de distracţii, pentru suma de 612.712,44 de lei (fără TVA).

Relaţii care dăinuie în timp

Legătura dintre SC Herarconi SRL şi Primăria Constanţa, CJC şi instituţii subordonate acestora datează din anul 2008, pe vremea când firma era administrată de Ion Jitaru, soţul lui Carmen Jitaru, care era asociat cu Mihai Doana.

Citeşte şi

Ion Jitaru, posibil consilier judeţean

Herarconi, în block-start pentru Primărie şi CJC

Herarconi, în top la Primărie şi CJC

Licitaţie cu „bis“ la SCJU pentru serviciul de curăţenie

Bani la bani şi contracte la... Herarconi
Cât plătesc constănţenii pentru vopsitul stâlpilor şi bordurilor din oraş şi din Mamaia?


Încă un contract pentru SC Herarconi SRL de la Consiliul Judeţean Constanţa (document)


 
Pentru că timpul a demonstrat eficienţa şi promptitudinea SC Herarconi SRL de fiecare dată când un anunţ al CJC, al Primăriei Constanţa şi al instituţiilor din ograda acestora apărea pe firmament, nici anul 2015 nu avea cum să fie unul „secetos“ pentru firma respectivă. Continuitatea pare să fie cheia succesului. Un calcul scurt al contractelor obţinute doar în acest an de SC Herarconi SRL ne confirmă că veniturile firmei sunt asigurate, iar la final de an, ne putem aştepta la un profit pe măsură.
 
Citeşte şi

Trei ani, câştigătoare a fost SC Herarconi SRL
RAEDPP Constanţa scoate la licitaţie „serviciul de spălătorie şi curăţătorie“ (document)


Încă un contract bănos pentru Herarconi SRL
Şi în următorii doi ani va mătura sediile CJC şi Pavilionul Expoziţional (document)

 
Încă un contract pentru Herarconi SRL
RAEDPP Constanţa a atribuit contractul privind servicii de curăţenie (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii