Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greva japoneza la Garda de Mediu Constanta

ro

01 Jun, 2009 13:57 1743 Marime text

Cei 20 de salariaţi ai Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa au intrat, luni dimineaţa, în grevă japoneză în cadrul unui protest anunţat la nivel naţional. Reprezentanţii instituţiei spun că vor purta banderole albe, dar activitatea nu va fi afectată în relaţia cu publicul.

Revendicările salariaţilor vizează alocarea de resurse necesare salarizării unice, protecţie faţă de factorii de risc, un spor de 10% pentru cei care au program de permanenţă şi un număr suficient de bilete de odihnă. Comisarii Gărzii de Mediu aşteaptă rezolvarea cererilor, în caz contrar, pe 15 iunie vor avea grevă de avertisment, iar pe 22 iunie sunt pregătiţi să intre în grevă generală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • I. BUDULAN. 03 Jun, 2009 13:28 NICIO SURPRIZA D-LOR! TOVARASII DE LA MEDIU SUNT DE LA INFIINTARE IN GREVA GENERALA. DE ANI DE ZILE LE PLANGEM PE UMAR CA AVEM IN FATA BLOCULUI UN MUNTE DE GUNOI. CREDETI C-AU VENIT SA VADA? ATI GHICIT, NU. ASA CA, ORI CU EI ORI FARA, NICIO PAGUBA. DIMPOTRIVA. AUZI CATA NESIMTIRE! VOR SALARI MARI, ALTE AVANTAJE ETC. PAI LA CAT EFORT FAC, AR TREBUI SA MAI ADUCA DEACASA. SA TREACA LA MUNCA SI APOI LA INTINS MANA. SA VA FIE RUSINE.