Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest obscen făcut de un parlamentar în Legislativul României (video)

ro

07 Feb, 2017 18:05 3112 Marime text
În momentul în care preşedintele Klaus Iohannis susţinea, astăzi, discursul în Parlamentul României, senatorii şi deputaţii Partidului Social Democrat au părăsit sala. Atunci, un parlamentar al Uniunii Salvaţi România a filmat cu telefonul mobil părăsirea de către social-democraţi ai plenului Legislativului, moment în care unul dintre parlamentari a arătat un semn obscen. 

Clipul video cu momentul respectiv a fost postat pe pagina de Facebook a deputatului USR Silviu Dehelean. Bănuit pentru gestul obscen este senatorul constănţean Tit-Liviu Brăiloiu. 
Ulterior acestui incident, un alt parlamentar al USR s-a plimbat pe holurile Parlamentului, cerând socoteală deputaţilor şi senatorilor PSD cu privire la părăsirea sălii. Atunci, mai mulţi aleşi ai social-democraţilor l-ar fi bruscat pe Iulian Bulai, cel care avea un telefon mobil şi îi filma pe parlamentarii celei mai mari formaţiuni aflate la conducerea României. 
Şi atunci, printre cei care ar fi participat la incident s-ar număra şi Tit-Liviu Brăiloiu. 

Vizavi de incidentul de pe holurile Parlamentului, senatorul de Constanţa Tit-Liviu Brăiloiu nu a avut prea multe de comentat.

„Liviu Tit Brăiloiu. Nu am fost în Parlament, nu am agresat pe nimeni. Este un linşaj mediatic la adresa mea, pe care nu îl comentez. Nu comentez decât declaraţiile mele”, a declarat Tit-Liviu Brăiloiu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii