Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gambuteanu si Giurca, noii sefi de la RAJDP si Directia de Paza

ro

10 Jul, 2009 02:18 2796 Marime text
cap_5.jpgDupă cum am anunţat, zilele trecute, într-un material în paginile cotidianului nostru, conducerea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri s-a schimbat, locul directorului Vasile Moldoveanu fiind ocupat, de azi înainte, de consilierul său, Adrian George Gâmbuţeanu. 

Chiar dacă, în urmă cu câteva zile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Darie, susţinea că nu are cunoştinţe despre încetarea activităţii directorului  RAJDP, Vasile Moldovanu, la începutul acestei săptămâni, demisia acestuia a fost înregistrată la sediul CJC. Motivele care au stat la baza deciziei sale nu au fost comentate de preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, care a evidenţiat doar că „acestea sunt de ordin personal". „Îi mulţumesc public fostului director pentru modul în care a condus instituţia de-a lungul anilor", a completat Nicuşor. Potrivit declaraţiilor sale de zilele trecute, putem aprecia că la baza demisiei sale au stat raţiuni de ordin medical.

În locul său, consilierii judeţeni l-au validat în funcţie, cu 26 de voturi pentru şi patru împotrivă, pe consilierul fostului director general, Adrian George Gâmbuţeanu. Prezent la şedinţa de ieri, noul şef al RAJDP este absolvent al Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi al Academiei Navale - Marină Civilă. De asemenea, acesta a fost validat şi în Consiliul de Administraţie al RAJDP, alături de colegul său, Matei Lupu.

Tot la capitolul schimbări, consilierii au aprobat, ieri, şi înlocuirea din funcţie a directorului Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa, Dumitru Coman, la propunerea lui Nicuşor Constantinescu, cu Lucian Titi Giurcă. După cum a declarat nou şef de la pază, sugestia de ocupare a funcţiei vacante a venit de foarte scurt timp. Acesta este absolvent al Academiei Navale, ocupând în prezent funcţia de manager de dezvoltare la Provident, şi a fost validat în funcţie cu 24 de voturi pentru şi şase împotrivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii