Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundaţia „Inginer Nejloveanu Niculae" S-au deschis cursurile de calificare din proiectul „Vreau să fiu cel mai bun!" (galerie foto)

ro

20 Mar, 2012 03:17 2601 Marime text
nejloveanu_nejloveanu.jpgFundaţia „Inginer Nejloveanu Niculae - Maestru în arta culinară" a declarat ieri deschise cursurile de calificare în turism iniţiate în cadrul proiectului cofinanţat din Fondul Social European „Vreau să fiu cel mai bun!".

La festivitatea ce a avut loc la Centrul European de Gastronomie şi Turism au participat cei 85 de angajaţi selectaţi în anul I de implementare al proiectului, care vor beneficia de calificare gratuită pentru meseriile bucătar, ospătar, cameristă, agent turism-ghid, lucrător hotelier. După ce a tăiat panglica inaugurală, Nicolae Nejloveanu, preşedintele fundaţiei, i-a poftit pe cursanţi în sălile de clasă pentru a face cunoştinţă cu profesorii lor. Cei 85 de angajaţi nu numai că beneficiază de cursuri gratuite de formare, dar vor primi lunar, pe durata instruirii, câte 250 de lei, în principal pentru a-şi acoperi cheltuielile cu transportul, dar nu numai. „Noi îi calificăm aici pe cei pe care agenţii economici din turism îl iau necalificaţi. Dotările pe care le avem la ora actuală, cât şi profesorii pe care îi avem ne permit să ridicăm nivelul profesional atât la bucătari, ospătari, recepţioneri, agenţi de turism, cât şi la cameriste", a declarat Nejloveanu. La inaugurarea cursurilor au fost prezenţi şi directorul AJOFM, Emilia Murineanu, inspectorul şcolar Daniela Neagu, Gabriela Berechet, din partea Companiei de Investiţii pentru Turism din Bucureşti, dar şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai Primăriei Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii