Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta firmă a Mirelei Matichescu, Club Crush SRL, undă verde de la Primăria Constanţa pentru amenajarea unei plaje

ro

04 Nov, 2016 00:00 7127 Marime text
Societăţile comerciale care au afaceri pe plajele din Mamaia au început să primească certificate de urbanism necesare amenajării plajelor pentru sezonul estival viitor. Primăria municipiului Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 3382 pentru Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, care a solicitat certificatul pentru societatea Club Crush SRL. Cu toate că zona exactă nu este specificată în documentul eliberat, certificatul a fost eliberat pentru proiectul „Amenajare plajă turistică - Mamaia - sector VI, subsector 2“, investiţie realizată de SC Club Crush SRL.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Club Crush funcţionează în Constanţa, pe şoseaua I. C. Brătianu nr. 28, fiind înfiinţată în 2010. Are un capital social de 360 de lei, integral vărsat în 36 de părţi sociale. Asociaţi în cadrul firmei sunt Ion Eugen Stănescu, născut pe 19.10.1957, care deţine 55% din capitalul social, adică 200 de lei, şi George Răzvan Micu, născut pe 27.04.1977, care deţine 45% din capitalul social, respectiv 160 de lei. Cei doi îndeplinesc şi funcţia de administratori ai societăţii. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă cu „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
În anul 2012, Mirela Florenţa Matichescu şi Ion Eugen Stănescu, asociaţi în cadrul societăţii, au decis cooptarea lui George Răzvan Micu, care a venit cu un aport la capitalul social în valoare de 160 de lei. De asemenea, Mirela Florenţa Matichescu a cesionat cele nouă păţi sociale către Ion Eugen Stănescu. Ca urmare a cooptării, capitalul social total se majorează cu 160 de lei, devenind 360 de lei. Mai mult, Mirela Florenţa Matichescu s-a retras şi din funcţia de administrator al societăţii.
 
Mirela Matichescu a fost numită vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Turism, pe 19 februarie 2013. În octombrie, a demisionat din funcţie. Ulterior, a ocupat funcţia de director de cabinet al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Bogdan Marcel Pandelică. În prezent, Mirela Matichescu face parte din echipa personală de consilieri a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Țuţuianu.

Citeşte şi  

Cât a costat un moft de-al lui Mazăre Cluburi de fiţe din Mamaia, duse la Monaco de firma lui Mirea, pe banii Primăriei Constanţa (galerie foto+documente)

Matichescu mai primeşte un post! Partidele şi-au desemnat „clientela” în comisiile, asociaţiile şi regiile subordonate CJC

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii