Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Tănase a murit la numai 23 de ani. Tragica sa poveste „Nu pot să cred că ai plecat de lângă noi, suflet cald!“ (galerie foto)

ro

14 Jan, 2016 00:00 7933 Marime text
Tânărul de 23 de ani din Constanţa care se afla în comă de la Crăciun, Florin Tănase, s-a stins din viaţă în zorii zilei de ieri. Mama lui Florin, Daniela, a cărei zi de naştere a fost cu trei zile în urmă, a anunţat pe Facebook tragica veste. „Cu durere în suflet şi cu inima împietrită de durere, vă anunţ că fiul meu, după o lungă şi grea suferinţă, a încetat din viaţă!!!”, a postat mama.

În seara de Crăciun, între tânărul de 23 de ani şi un bărbat de 45 de ani, tatăl fostei iubite a lui Florin, a izbucnit un conflict, care s-a transformat apoi într-o altercaţie, în urmă căreia tânărul a intrat în comă, din care nu a mai ieşit. La acel moment, tatăl lui Florin, care e navigator, nu se afla acasă, ci în voiaj. Pe 11 ianuarie, când a împlinit 47 de ani, mama băiatului, Daniela, a avut parte de cea mai nefericită zi de naştere din viaţa sa. „Vă mulţumesc din suflet tuturor! Mi-aţi făcut ziua un pic mai frumoasă, deşi sufletul îmi e ars de durere, pentru că fiul meu nu este lângă mine. În acest an, a fost cea mai urâtă zi de naştere a mea. Sper şi mă rog la bunul Dumnezeu să mi se trezească băiatul“, răspundea mama la urări.

„Păcat de frumuseţea şi de tinereţea lui!“

Florin Tănase era student în anul IV la Universitatea Maritimă Constanţa. Familia Tănase mai are un copil, o fată, Raluca, mai mică decât Florin. Iar, în noaptea de Revelion, mama şi fiica şi-au pus o singură dorinţă, aceea ca „Florinel să se întoarcă acasă“. La aflarea veştii decesului, prietenii şi apropiaţii şi-au exprimat regretul şi durerea, postând şi mai multe mesaje de condoleanţe. „Condoleanţe şi Dumnezeu să vă dea putere!”, „Dumnezeu să îl ierte! Ţie putere să mergi mai departe! Cuvintele sunt de prisos, vinovaţii să plătească!”, „Nu pot să cred! Sincere condoleanţe! Îmi pare atât de rău!”, „Offffff! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, „Dumnezeu să-l ierte şi sufletul să-i odihnească!”, „Ooooo, Doamne! Dumnezeu să-l ierte şi pe tine să te întărească!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-i fie ţărâna uşoară! Păcat de frumuseţea şi de tinereţea lui”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace, acolo, între îngeri!”, „Ce mai e de zis...decât condoleanţe şi să vă întărească Dumnezeu să treceţi cu bine peste asta!”, „Nu pot să cred! De ce? Nu ştiu ce ţi-aş mai putea spune să-ţi alin imensa durere. Îmi pare enorm de rău! Dumnezeu să îl aibă în grijă!”, au fost câteva dintre mesaje.

„Va ocupa un loc bun acolo sus, pentru că avea o inimă de aur”

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Tănase se află depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal din Constanţa, acolo unde va avea loc şi înmormântarea, vineri, 15 ianuarie, la ora 13.00. „Ai fost un foarte bun coleg, prietenul de nădejde care sărea în ajutorul tuturor, frate iubitor şi protector, un fiu devotat. Ai plecat mult prea devreme, aveai toată viaţa înainte. Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate!”, „Va ocupa un loc bun acolo sus, pentru că avea o inimă de aur”, „Nu pot să cred că ai plecat de lângă noi, suflet cald! Încă sper să fie doar un vis urât. Nu meritai asta, erai un om prea bun, dar ştiu că Dumnezeu îşi ia lângă el doar oameni puternici şi cu sufletul curat“, sunt câteva dintre postările prietenilor lui Florin, pe pagina sa de Facebook.

„Florin este sus, la îngeri?“

O prietenă a mamei lui Florin a povestit, tot pe reţeaua de socializare, episodul tulburător în care a aflat tragedia. „La ora 4,30 dimineaţa, mi-a sunat telefonul. La celălalt capăt al firului, prietena mea, Daniela, îmi spune: «Mi-am pierdut băiatul, nu mai am băiat!». M-am dus imediat la ea. Nu se poate descrie în cuvinte cum erau aceşti părinţi şi fetiţa lor. Devastaţi de durere. Pe cea mică o ţineam în braţe, iar ea mă întreba: «Florin este sus, la îngeri?». Este cumplit să vezi trei suflete suferind şi să nu poţi decât să-i încurajezi cu câteva cuvinte. Cred că nu-i nimic mai dureros pe lumea asta decât să-ţi îngropi copilul. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar părinţilor şi surioarei sale, Raluca, să le aline sufletele!”, plânge prietena familiei Tănase.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii