Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expozitia „Denta&Farma" isi va inchide portile (galerie foto)

ro

29 May, 2010 02:56 3427 Marime text
foto_01.jpgAstăzi este ultima zi în care puteţi vizita expoziţia specializată „Denta & Pharma", care se desfăşoară în Campusul nou al Universităţii „Ovidius". Aceasta este una cu vânzare, unde se pot achiziţiona la preţuri promoţionale echipamente, instrumente, accesorii, materiale stomatologice şi produse farmaceutice. Alături de firmele din Constanţa, Braşov şi Bucureşti, participă şi trei firme din Germania, de talie mondială, membri ai asociaţiei BNZ - Asociaţia Germană de Medicină Dentară Complementară.

Cele mai căutate produse de către medicii stomatologici au fost cele folosite în terapia cu câmpuri magnetice pulsatoare, cu remedii homeopate, aparaturi pentru cabinete stomatologice şi de laborator, dar şi consumabile, materiale, instrumentar şi aparatură pentru stomatologie şi tehnică dentară. De asemenea, medicii au primit un ghid al igienei orale.

„Anul acesta participăm cu noi produse ce reunesc gama de la Blend-a-Med şi Oral B, cu efect terapeutic, antibacteriale, cu beneficii gingivale. Avem şi periuţe normale, dar şi electrice, care elimină ionii de argint în pauza dintre periaje, astfel încât împiedică proliferarea bacteriilor pe filamente", ne-a explicat reprezentantul medical al Blend-a-Med Oral-B, Tiberius Amplef.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, împreună cu Facultatea de Medicină Dentară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii