Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertissa, campioana licitaţiilor la CJC

ro

19 Sep, 2012 02:31 3112 Marime text
Expertissa_Expertissa_sediu_1.jpgSocietatea de la Constanţa are sediul pe str. Mircea cel Bătrân, fiind vecină cu organizaţia judeţeană a PSD şi cu clinica Pozimed

Consiliul Judeţean, instituţie condusă de Nicuşor Daniel Constantinescu, îşi păstrează colaborările de tradiţie.

Aşa se face că SC Expertissa Constanţa SRL, firmă în care a fost implicat, până nu demult, Daniel Georgescu, actualul şef al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile, a mai câştigat încă un contract la CJC-ul condus de PSD-ist.

Pentru 592.386,98 lei, Expertissa Constanţa va livra consiliului consumabile (tonere) pentru echipamente periferice şi de copiere. Contractul a fost atribuit în funcţie de preţul cel mai mic oferit de societăţile interesate. Potrivit anunţului de atribuire, de această înţelegere contractuală au fost interesaţi trei agenţi economici, însă numai oferta Expertissa Constanţa a fost „admisibilă".

Din 2008 şi până în prezent SC Expertissa Constanţa a câştigat numai de la Consiliul Judeţean Constanţa contracte în valoare de aproximativ şapte milioane de lei. Unicul asociat al firmei este SC Expertissa HQ, iar administrator este Daniela Drăgoi. Printre înţelegerile contractuale adjudecate de Expertissa la CJC se află contracte ce au ca obiect mape de promovare, echipamente de tehnică de calcul, furnizare laptopuri, laboratoare IT, furnizare consumabile, software modelare 3D şi software scanner 3D, servicii de publicitate şi de editare-tipărire. Expertissa Constanţa SRL este patronată de Expertissa HQ, altă societate cu lipici la licitaţii, la nivel naţional. Firma-mamă, Expertissa HQ, este „copilul" lui Ion Colţan, al cărui frate, Nicolae, a fost angajat al, culmea, Consiliului Judeţean. Societatea de la Constanţa are sediul pe str. Mircea cel Bătrân nr. 102, fiind vecină cu organizaţia judeţeană a PSD şi cu clinica Pozimed.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii