Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluat la peste un milion de lei A doua licitaţie pentru un imobil deţinut de Fin.Co.Ge.Ro. SpA (document)

ro

23 Jan, 2016 00:00 3965 Marime text
Biroul Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 221, anunţă organizarea, pe data de 16.02.2016, ora 12.00, a unei noi licitaţii pentru valorificarea unui imobil, proprietate a Fin.Co.Ge.Ro. S.p.A. Precizăm că prima licitaţie fusese anunţată pentru data de 20 ianuarie.
 
Creditorul Romeo Giovanni, reprezentat prin avocaţii Felicia Ovanesian şi Cristina Toxin, a solicitat Biroului Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică executarea silită a titlurilor executorii constând în Procesul-verbal de conciliere judiciară nr. 273/14, pronunţat de Tribunalul Civil din Catania - Secţia de Muncă, în dosarul nr. 6354/2011, iniţiat de Romeo Giovanni - recurent şi Fin.Co.Ge.Ro. S.p.A. - intimat. Executarea silită a fost încuviinţată prin Încheierea nr. 01/03.07.2015, emisă de B.E.J. Bogdan lonică.
 
Bunul scos la mezat reprezintă un imobil - spaţiu birouri - situat la parter, în suprafaţă utilă şi totală măsurată de 253,78 mp, compus din opt birouri, camera serverelor, bucătărie, trei grupuri sanitare şi trei holuri, însoţit de dreptul de coproprietate forţată şi perpetuă asupra tuturor părţilor din imobil, care, prin natura şi destinaţia lor, sunt în folosinţa comună a tuturor proprietarilor blocului, şi de dreptul de proprietate asupra terenului aferent spaţiului comercial în suprafaţă indiviză de 64,31 mp, cu număr cadastral 106092-C1- SPCOM2+3+4+5.2 şi carte funciară deschisă cu numărul 228287-C1-U60, proprietate a debitorului.
 
Bunul imobil este situat în Constanţa, strada Avram lancu nr. 11-13, parter. Precizăm că la această adresă se află sediul social al firmei Fin.Co.Ge.R.O. SpA Catania Italia - Sucursala România. Licitaţia va porni de la suma de 1.092.000 de lei, ce reprezintă 75% din preţul la care a fost evaluat imobilul. Daca nu se obţine preţul de începere a licitaţiei şi există cel puţin doi licitatori la acelaşi termen, bunul va fi vândut la cel mai mare preţ oferit, dar nu mai puţin de 30% din preţul de pornire a primei licitaţii. Vânzarea se va putea face chiar dacă se prezintă o singură persoană ce oferă preţul de pornire a licitaţiei.
 
Persoanele care vor să cumpere imobilul sunt obligate să depună la Trezoreria Statului, la C.E.C. Bank SA sau la orice altă instituţie bancară, la dispoziţia executorului judecătoresc, până la termenul stabilit pentru vânzare, o cauţiune reprezentând 10% din preţul de începere a licitaţiei, dovada consemnării fiind ataşată ofertei de cumpărare.

Despre Fin.Co.Ge.R.o. SpA Catania Italia -Sucursala România

Înfiinţată în anul 2009, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, strada Avram Iancu nr. 11-13. Firma-mamă este Fin.Co.Ge.R.o. SpA. Persoana împuternicită este Romeo Nunzio, născut pe 8.10.1953, în Trecastagni – Italia. Obiectul de activitate al Fin.Co.Ge.R.o. SpA Catania Italia - Sucursala România constă în „dezvoltare (promovare) imobiliară”.
 
Reamintim că povestea Fin.Co.Ge.Ro. SpA a început la Constanţa în anul 2000, când primarul de atunci, Gheorghe Mihăieşi, a semnat un contract de concesiune a unui teren de aproximativ 50.000 mp pentru ridicarea unui ansamblu rezidenţial în cartierul Faleză Nord. Potrivit respectivului contract, Primăria Constanţa ar fi trebuit să realizeze pe propria cheltuială lucrările pentru utilităţi. În anul 2001, fostul primar, Radu Mazăre, a contestat acest contract, urmând, ulterior, zeci de procese în instanţă.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta publicaţia de vânzare a imobilului.

Citeşte şi

Dosare cu Primăria Constanţa privind concesionarea unor terenuri, Imobilul Fin.Co.Ge.Ro SpA de pe strada Avram Iancu, de vânzare (document)
 
Încă o tranzacţie Fin.Co.Ge.Ro. SpA Afaceri cu avocatul lui Nicuşor Constantinescu şi cu asociata lui Sorin Strutinsky
 
Peste un milion de lei pentru avocaţi, ca să-l apere pe primarul Constanţei în procesul cu Fin.Co.Ge.Ro. SpA (document)
 
Afaceriştii italieni de la Fin.Co.Ge.Ro., nemulţumiţi de NUP-ul lui Mazăre
 
Natura muşcă din faleză. Terenul a luat-o la vale „Fin.Co.Ge.Ro Eminescu Street Project“, un proiect făcut una cu pământul (galerie foto)
 
Fin.Co.Ge.Ro.SpA şi cererea de dizolvare a Consiliului Local Judecătorul Moţîrlichie vrea încetarea detaşării la Tribunalul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii