Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europarlamentar PSD - Susţin cererea protestatarilor de retragere a OUG

ro

03 Feb, 2017 20:35 1772 Marime text
Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunţat, pe Facebook, că susţine cererea protestatarilor de retragere a OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale.
 

„Vine un moment când tăcerea devine vinovată. Speram să pot amâna un mesaj pe această temă până pe 15 februarie, când Parlamentul European va vota tratatul commercial UE-Canada, ‘copilul’ pe care l-am crescut în Grupul S&D (...) Dar e clar că am ajuns într-un moment de tensiune insuportabilă, şi mă voi exprima, indiferent de consecinţe”, îşi începe Sorin Moisă postarea.


Europarlamentarul îşi exprimă sprijinul pentru ei care protestează împotriva OUG şi susţine că Parlamentul este locul în care legislaţia penală trebuie elaborată.  


 „Într-o democraţie normală, a avea puterea legală de a face un lucru nu înseamnă că acel lucru este musai bun sau pe deplin legitim. Majorităţile se câştigă o dată la patru ani, dar comunicarea cu societatea, căutarea consensului şi legitimităţii, mai ales în chestiuni esenţiale, sunt permanente”, mai spune europarlamentarul.


Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii