Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Frîncu - „Răzvan Florea merită să preia conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport"

ro

09 Mar, 2012 00:00 1433 Marime text

Peste câteva zile, Elena Frîncu va preda ştafeta sportului constănţean.

După ce şi-a dedicat mai bine de 20 de ani din viaţă domeniului sportiv, Elena Frîncu va susţine, în ultima zi de muncă, pe 13 martie, o conferinţă de presă. Este de aşteptat ca în acest context să fie anunţat şi numele celui care va prelua conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. Atâta doar că, până la acest moment, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret nu a venit, susţine Elena Frîncu, cu nicio propunere în acest sens.

Mai mult, în urmă cu doar câteva zile, Issabela Stan, director regional pe Regiunea de sud-est din cadrul ANST, părea a fi cea care va prelua şefia instituţiei, Elena Frîncu declarând despre Stan că este cea mai bună soluţie.

Ei bine, lucrurile nu sunt tocmai clare în momentul de faţă. Elena Frîncu ar prefera să predea ştafeta instituţiei pe care a condus-o unui sportiv de performanţă. Din acest punct de vedere, Frîncu a declarat: „Răzvan Florea merită să preia conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. Răzvan Florea este o personalitate, este una dintre marile valori ale României. În plus, el a şi lucrat la Direcţia pentru Sport vreme de doi ani. Are în spate un trecut, are un prezent şi, poate cel mai important, are un viitor".

Elena Frîncu a explicat, de asemenea, că Issabela Stan reprezintă soluţia unui administrator politic, în timp ce Răzvan Florea este soluţia sportivului cu notorietate, deosebit de apreciat.

Menţionăm că Florea este fost înotător, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Nu în ultimul rând, Frîncu a precizat că dacă până pe 13 martie ANFP nu va numi temporar, până la organizarea concursului, un şef la Direcţia pentru Sport Constanţa, ea va preda activitatea şefului de serviciu Economic şi directorului adjunct al instituţiei, aşa cum prevede legea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii