Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanţa vrea să achiziţioneze servicii de pază de peste un milion de lei (documente)

ro

17 Mar, 2017 00:00 2045 Marime text
Electrocentrale Constanţa SA a publicat un anunţ în sistemul online de licitaţii publice, în vederea atribuirii contractului „Servicii de pază şi securitate a obiectivelor, a bunurilor, a valorilor aparţinând Electrocentrale Constanţa SA, precum şi protecţia personalului aflat în incintă, în timpul serviciului“. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 1.123.170,00 de lei.
 
Cei interesaţi să îşi adjudece acest contract trebuie să depună o garanţie de participare în valoare de 15.000 de lei. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut pentru prestarea „Serviciilor de pază şi securitate a obiectivelor, a bunurilor, a valorilor aparţinând Electrocentrale Constanţa SA, precum şi protecţia personalului aflat în incintă, în timpul serviciului“. Criteriul de atribuire se va aplica numai ofertelor care îndeplinesc cerinţele tehnice şi comerciale impuse de autoritatea contractantă.
 
Termenul-limită de primire a ofertelor este 22.03.2017, ora 12.00. Adresa la care se depune oferta este Electrocentrale Constanţa SA, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 123, la secretariatul unităţii. Modelul de contract propus de autoritatea contractantă se poate solicita şi obţine gratuit la adresa de email achizitii@cetpalas.ro.
 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Electrocentrale Constanţa SA în sistemul online de achiziţii publice.

Citeşte şi:

Electrocentrale Constanţa face afaceri cu o firmă din Ungaria​ 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii