Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ele sunt reprezentantele staţiunii Mamaia la Monaco (Galerie foto)

ro

09 Nov, 2012 00:00 5717 Marime text
fashiontv.jpgÎn aceste zile, primarul Constanţei, Radu Mazăre, participă alături de cluburile din Mamaia la Festivalul Internaţional al Cluburilor - MICS 2012.

În centrul atenţiei, Mazăre se simte ca peştele în apă. La Monaco participă „cinci dintre cele mai tari cluburi de pe litoral": Ego Club, Crush, Fratelli, Crema Summer Club, Club Bellagio Mamaia, „dar şi modelele Fashion TV care au captat privirile şi pe Coasta de Azur". Cluburile pot fi votate pe Facebook, pentru prima ediţie a Fashion TV Nightlife Awards, iar România are un invitat special, pe Ilie Năstase.

Chiar seara trecută a fost cea în cadrul căreia cluburile autohtone au arătat ce pot. De asemenea, vor avea loc şi prezentări de modă ale designerilor Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu şi Andreea Dogaru. Numai că acest amănunt nu a fost precizat decât de site-ul Fashion TV. Şi, poate aşa este şi normal, mai ales că societatea din spatele companiei de manechine a câştigat în acest sens un contract de la Primăria condusă de Radu Mazăre.

Cine pe cine plăteşte

Pe 12 octombrie a.c. s-a desfăşurat sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării evenimentului. Câştigătoarea este SC FashionTV RO SRL, afacerea lui Ion Mirea, figură deja cunoscută în peisajul constănţean, mai ales datorită organizării festivalurilor estivale de modă şi, mai nou, din pricina tinerelor purtând însemnele Fashion TV care l-au însoţit în această vară pe primarul Radu Mazăre la votul pentru referendum. Firesc, anunţul postat pe site-ul municipalităţii privind atribuirea nu arată şi câţi bani va primi firma lui Mirea pentru participarea la evenimentul de la Monaco. Înfiinţată în 2008, societatea are sediul în Constanţa, pe strada Merişor nr. 8, şi îi are ca asociaţi pe Ion şi Florina Aiemee Mirea. „Se pare că vom primi un premiu pentru cea mai dinamică staţiune în acest domeniu din lume" - spunea în urmă cu câteva luni primarul Radu Mazăre, mândru nevoie mare. Printre participanţii la ediţiile trecute figurează în special societăţi comerciale, nu primării. În orice caz, este de notorietate amiciţia lui Radu Mazăre cu primarul din Monaco, Georges Marsan, curatorul colecţiei de maşini retro a prinţului Albert, cel care, în 2009, a fost preşedintele juriului evenimentului Exotic Car Show organizat în staţiunea Mamaia. Cel care va duce Constanţa la Monaco, Ion (Nelu) Mirea, nu mai este de mult timp un necunoscut. Aşa cum ZIUA de Constanţa v-a prezentat, Mirea era implicat în FTV RO, societatea care a câştigat de la Primăria Constanţa contractul de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului Fashion TV Summer Festival. Mirea este menţionat ca martor în dosarul în care Relu Costan şi Ion Tămârjan au primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii