Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elan decupeaza pozele cu Dani din ziare

ro

15 Mar, 2009 12:15 2484 Marime text
Prezentatorul de la OTV, Doru Iuga prezintă pe blogul său, http://www.doru-iuga.blogspot.com/ un interviu cu un apropiat al fostului soţ al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg. În continuare vă prezentăm discuţia dintre Iuga şi misteriosul personaj, aşa cum a fost postată pe site-ul OTV-istului.

„Azi (14martie) ora 21:30 m-am intanlit intr-o benzinarie din centrul Bucurestului cu un apropiat al familie Schwartzenberg-Radulescu. Un vechi prieten care nu stiu cum a ajuns in jurul miliardarului. El a venit din o asa zisa "obligatie" mai demult l-am ajutat pe tip intr-o problema destul de grava...ce-i drept pe acea vreme nu era in jurul milioanelor de euro...a sosit la intalnire cu un superb GLK negru...discutia a avut loc chiar in superbul Mercedes.
Toata discutia a durat nici 10 min..tipul era tare grabit si cu o teama de zile mari - mi-a zis clar ca daca fac vreo smecherie iese urat (n.r - adica sa avem camere ascunse) si i-am spus: Stai calm, am doar reportofonul! El: Ok,hai ce vrei sa ma intrebi...?
Iuga: Salutare! Poti sa imi zici un nume ceva..calitatea ta vis a vis de Mihaela,Elan si Dani?
Apropiat: Nu este cazul...si tu stii foarte bine amplasarea mea in familia Schwartzenberg, pe Dani - nici nu il cunosc decat de la Tv si din ziarele decupate de secretara domnului Schwartzenberg.
Iuga: Cum adica, decupate?
A: Ehe...simplu! Asistenta - secretara domnului Elan are probabil sarcina asta de a decupa tot ce apare de Mihaela si Otil...
Iuga: Aha...foarte tare! Acum zi-mi tu cum vezi toata tensiunea asta creata in ultima vreme!
A: Situatia este mult mai tensionata decat crede lumea.
Iuga: Adica?
A: Pai lasa-ma sa vorbesc...Nu o sa uit niciodata cum in luna octombrie inainte de o seara de prima infatisare la divort Mihaela i-a pus conditia ca o sa "spuna" tot...numai cu o conditie...ca dimineata sa mearga la tribunal impreuna si sa se tina de mana.
Iuga: Ce sa "spuna", ca nu inteleg?
A: Ehe...toata poveste cu Dani...si o chestiune de legata de bani..stiu ceva ca este de ordinal zecilor de mii de euro...dar nu stiu exact...
Iuga: Tu ai participat la toata "nebunia" asta?
A: Te rog incerca sa eviti acest gen de intrebari ca nu este cazul...iti povestesc ce stiu si din pozitia in care ma aflu ...risc dar o fac din obligatie fata de tine...sti la ce ma refer..
Iuga: ha ha ha...in fine nu este cazul, am crezut ca ai venit dintr-o asa zisa prietenie.
A: Doru ma grabesc - promit ca vom discuta de problema noastra..!


Iuga: Ok,scuze! Hai sa revenim la subiectul nostru. Si atunci Elan a acceptat "dilul" propus de Mihaela?
A: Nu cred ca se pune problema de un accept, ci mai degraba de un compromise din partea dl Schwartzenberg - pur si simplu a vrut sa vada pana unde merge tupeul doamnei Mihaela ...
Iuga: Tupeu - nu este cam mult?
A: Ehe..nici vorba habar nu ai tu ce probleme sunt in paradis..."

Sursa: http://www.doru-iuga.blogspot.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii