Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eduard Martin „Speranta exista. Copiii arata ca se poate"

ro

04 Jun, 2009 02:46 1916 Marime text
polaris_igienizare_plaja_modern_08.jpgÎn jur de 300 de elevi, ajutaţi de angajaţi ai societăţii Polaris M Holding SRL Constanţa şi de deputatul Eduard Martin, au făcut curat lună pe plaja Modern. 

Înarmaţi cu saci de plastic şi mănuşi, micii ecologişti de la şcolile nr. 15, 17 şi 22 din Constanţa nu s-au sfiit să cureţe nisipul de resturile lăsate în urmă de constănţeni. Pet-uri, ambalaje şi hârtii au fost strânse, ieri dimineaţă, de elevii care au împânzit rapid plaja şi s-au apucat de treabă. „Este o bucurie pentru mine că cei care arată că se poate sunt copii. Probabil că peste o săptămână plaja o să fie la fel cum era înainte să vină elevii, dar speranţa există. Copiii ne arată că se poate!", a declarat Eduard Martin, deputat şi acţionar al societăţii Polaris M Holding SRL Constanţa. Acţiunea de ieri a fost organizată pentru a marca Ziua Mondială a Mediului, care este sărbătorită pe 5 iunie. Ideea ecologizării plajei Modern a aparţinut firmei Polaris, care, de altfel, nu este la prima iniţiativă de acest gen. Potrivit deputatului Eduard Martin, un alt punct turistic va fi curăţat vineri, dar, de această dată, evenimentul va avea loc la Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Evanghelic 28 Mar, 2014 17:37 Daca astazi e o zi grea pentru tine, sau treci printr-o perioada grea, si speranta aproape ca te-a parasit, daca nimeni nu e langa tine si ti-e greu, te rog, drag prieten, sa alergi la Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu. La El gasesti iertare, speranta, bucuria de a trai si fericire adevarata... El e singurul care ramane cand toate celelalte se duc. Si El iti va fi un prieten adevarat, cum niciun om nu iti poate fi. Te rog, da la o parte orice piedica si vino la Isus!
  • Liana 04 Jun, 2009 10:20 ...pai daca au ajuns copiii sa faca traba firmei Polaris, e de bine...!!!