Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediţia 2016 Freedom House România lansează Programul „Bursele Europene - Jurnaliști în Dialog”

ro

06 Feb, 2016 00:00 2514 Marime text
O nouă ediţie a Programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog” (BEJD) a luat startul. Reprezentanța Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția din acest an a programului BEJD, adresat ziariștilor din presa locală - print, online, radio, TV -, precum şi bloggerilor și freelancerilor care manifestă interes pentru tematica europeană și poziționarea României în UE.
 
Până vineri, 12.02.2016 (inclusiv), cei interesaţi se pot înscrie prin transmiterea către Freedom House România a unui CV, însoţit de un articol, o analiză, un reportaj sau o postare care tratează tematica europeană. Numele celor selecţionaţi vor fi anunţate pe 16 februarie.

Cele două seminare pentru jurnalişti vor fi organizate după cum urmează:

Cluj: 4-6 martie;
Galați: 1-3 aprilie.

Alături de șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Filote, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, în cadrul seminarelor vor fi dezbătute teme europene ale momentului și evoluții politice, economice și de securitate regionale cu impact asupra României.

Pentru participarea la selecție, doritorii trebuie să trimită CV-ul şi materialul (articol, reportaj ori postare) în care a fost abordată tematica europeană, redactat și publicat în anul 2015, cu copie la bej@freedomhouse.ro, cu copie la badila@freedomhouse.ro, până cel târziu în data de 12 februarie. Titlul e-mailului trimis va fi de forma: Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2016.

Persoană de contact: Constantin-Tudor Bădilă, coordonator proiecte Freedom House România. Telefon: 0731.909.909.
 
Sursa foto: Facebook Freedom House România
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii