Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a câştigat numeroase licitaţii Opal Construct SRL, afaceri la clubul de yacht al lui Copos de la Eforie (documente)

ro

21 Jul, 2015 00:00 4806 Marime text
După ce şi-a adjudecat numeroase contracte cu autorităţi publice locale pentru reabilitarea sau construirea unor obiective în judeţul Constanţa, Opal Construct SRL îşi lărgeşte orizontul de afaceri. Potrivit Deciziei nr. 8567RP/20.07.2015 emisă de Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în urma analizării în ședința Colectivului de Analiză Tehnică din data de 17.07.2015 a documentaţiei depuse de Opal Construct, firma a obţinut autorizaţie de mediu pentru desfăşurarea activitatăţii de „alimentaţie publică“. Potrivit aceleiaşi decizii, noua activitate poate fi desfăşurată în incinta Portului Ana Yacht Club din Eforie Nord.

Ana Yacht Club, model în afaceri


Potrivit unui material publicat în 2013 de Centrul Român pentru Educaţie Economică în cadrul proiectului „Universitatea Antreprenorială - Dezvoltarea şi promovarea culturii antreprenoriale în condiţii de criză şi postcriza” - „Colecţie de succese şi eşecuri în afaceri. Mari afaceri de succes“, George Copos apare ca fondator, acţionar majoritar şi preşedinte al Consiliului de administraţie al societăţilor aparţinând Holdingului ANA, unde era amintit şi Ana Yacht Club. „Ana Yacht Club, cu sediul in Eforie Nord, este primul port de agrement privat din Romania, construit la standarde europene. Investiţia, în valoare de peste 2.000.000 de euro, completează strategia de dezvoltare pe care o deruleaza Ana Hotels în domeniul turismului“, se arată în documentul respectiv, care poate fi consultat în secţiunea „Documente“.
 
Potrivit site-ului, clubul de yacht are ieşire la mare chiar pe porţiunea din faţa Hotelului Europa. Din martie 2014, a fost desemnată ca administrator Alexandra Copos, după demisia lui George Copos.
 
Ana Yacht Club SRL apare ca având sediul în incinta Hotelului Europa din Eforie. În 2013, cifra de afaceri a fost de doar 44.719 lei, raportând un profit de 11.285 de lei şi neavând salariaţi.
 
Cât despre SC Opal Construct SRL, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu, născut în 1929, la Saligny, cel care figurează şi ca administrator al firmei. Societatea funcţionează în prezent într-un sediu de pe strada Pescarilor. SC Opal Construct SRL are ca activitate principală „comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“. La sfârşitul anului 2013, firma figura cu o cifră de afaceri de 18.966.634 de lei, un profit net de 315.293 de lei şi 16 salariaţi. SC Opal Construct are numeroase colaborări cu autoritățile publice locale și județene, atât din Constanța, cât şi din împrejurimi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii