Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două străzi noi în municipiul Constanţa (documente)

ro

19 Feb, 2016 00:00 2474 Marime text
La şedinţa CLM din 23 februarie, în atenţia consilierilor locali se vor afla şi două proiecte de hotărâre care vizează atribuirea denumirilor pentru două străzi. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de „strada Violetelor“ căii de acces situate în prelungirea străzii cu acelaşi nume, aflată în intravilanul municipiului Constanţa, zona Billa, Doraly Mall, şi proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de „aleea Amzacea“ pentru aleea paralelă cu strada Dezrobirii, aflată între strada Amzacea şi strada Nicolae Milescu Spătarul.
 
„Având în vedere adresa nr. 155523/04.11.2015, prin care Serviciul Cadastru din cadrul Direcţiei Patrimoniu a transmis solicitarea nr. 146726/19.10.201, înregistrată la Primăria Constanţa, referitoare la atribuirea de număr stradal imobilului pe care acesta îl deţine în proprietate, ţinând cont de faptul că, deşi în actele de proprietate terenul supus discuţiei are adresa în şoseaua Mangaliei nr. 80A, imobilul nu are acces carosabil şi/sau pietonal din şoseaua Mangaliei, ci dintr-o alee de acces care porneşte din circulaţia publică paralelă cu şoseaua Mangaliei, din care au acces carosabil şi pietonal construcţiile din perimetrul ocupat de centrul comercial Billa, Direcţia Sanitar-Veterinară Constanţa, SC Trans Atlantis SRL, SC Exclusiv Auto SRL şi SC ENB SRL şi se continuă, pe sub pod, cu strada Viorelelor, paralelă cu calea ferată, supunem spre analiză şi aprobare atribuirea denumirii de strada Viorelelor căii de acces situate în prelungirea străzii cu acelaşi nume, aflată în intravilanul municipiului Constanta, în zona Billa - Doraly Mall“, se arată în referatul proiectului de hotărâre privind atribuirea denumirii de strada Violetelor căii de acces situate în prelungirea străzii cu acelaşi nume, aflată în intravilanul municipiului Constanţa, zona Billa - Doraly Mall.
 
„Supunem spre analiză şi aprobare ca aleea dintre strada Amzacea şi strada Nicolae Milescu Spătarul să poarte denumirea de aleea Amzacea, având în vedere că denumirea străzii în prelungirea căreia se află respectiva alee se numeşte strada Amzacea. Denumirea a fost aleasă pentru continuarea logică a acestui concept şi pentru a se crea unitate în zonă prin păstrarea sentimentului de apartenenţă“, se precizează în referatul proiectului de hotărâre privind atribuirea denumirii de aleea Amzacea pentru aleea paralelă cu strada Dezrobirii, aflată între strada Amzacea şi strada Nicolae Milescu Spătarul.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza proiectele de hotărâre la care facem referire în articolul de faţă. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii