Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cele 39 de persoane trimise în judecată au fost achitate Dosarul „Portul" - Mironescu face publice paginile din rechizitoriul DNA care îl vizează. Vezi aici documentele! (document)

ro

19 Apr, 2012 02:46 3341 Marime text

mironescu_laurentiu_mironescu_1.jpg Aşa cum a anunţat ieri, fostul secretar general al MAI, Laurenţiu Mironescu, a dat publicităţii file din rechizitoriul Direcţiei Naţionale Anticorupţie care îl vizează.

Menţionăm că este vorba despre dosarul „Portul", trimis pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dosar în care 39 de persoane acuzate de participare la grup infracţional care ar fi controlat activităţile de import - export din cadrul Direcţiei regionale vamale Constanţa au fost trimise în judecată.

Amintim că astăzi, la ora 11.00, Laurenţiu Mironescu va susţine o conferinţă de presă pe tema dosarului penal cunoscut îndeosebi sub numele Dosarul „Portul".
UPDATE – 07.04.2016
 
Pe data de 22 martie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunțat în dosar. Toate cele 39 de persoane trimise în judecată de procurorii DNA au fost achitate. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată.  
 
Minuta instanţei poate fi citită integral accesând link-ul
 

Decizie în dosarul „Portul Constanța“
Mircea Banias şi Laurenţiu Mironescu, achitaţi alături de celelalte 36 de persoane (MINUTĂ)

Vezi document: 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii