Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul ”Belina” Sevil Shhaideh, despre demisie ”Decizia va fi comunicată joi”

ro

11 Oct, 2017 16:25 1945 Marime text
Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a prezentat, astăzi, la DNA în dosarul Belina. În acelaşi dosar, au fost chemaţi pentru a fi audiaţi de procurorii anticorupţie şi Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanţelor, şi Adrian Gâdea, fost preşedinte CJ Teleorman. La ieşirea din sediul DNA, întrebată dacă demisionează din Guvern, Sevil Shhaideh a declarat că ea a fost propusă în funcţie de CEx al PSD, iar decizia ei în privinţa demisiei, care este deja luată, va fi comunicată joi în şedinţa Comitetului Executiv, relatează România TV.

Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, suspect în dosarul Belina, a declarat, la ieşirea de la DNA, că a fost chemată pentru a spune dacă refuză sau nu un expert în dosar, urmând ca decizia să o anunţe până joi. 
 

"În acest moment am fost convocată cu alte persoane în acest dosar, ni s-a adus la cunoştinţă posibilitatea de a recuza un expert. Această decizie o voi lua împreună cu avocata. Termenul este până mâine. Acestea au fost aspectele procedurale", a declarat Sevil Shhaideh, la plecarea de la DNA.


Despre nemulţumirea exprimată de premierul Mihai Tudose privind situaţia ei juridică, Shhaideh a spus că "sunt acelaşi om, am respectat întotdeauna partidul şi cel care m-a pus în funcţia de ministru este CEx-ul. Decizia mea, care este luată, va fi comunicată mâine în CEx".

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii